Dinamo

Mircea Rednic lasa o portita deschisa pentru a continua la Dinamo. Ce conditii pune pentru a ramane

Antrenorul Mircea Rednic a fost un om afectat dupa pierderea Cupei Romaniei la loviturile de departajare in fata celor de la CFR Cluj, dar dincolo de incrancenarea meciului acesta si-a gasit timp sa vorbeasca despre partida si despre viitorul sau in Stefan cel Mare.

“A fost un meci superb pentru suporteri, dar rezultatul nu ne convine si suntem tristi ca n-am reusit sa castigam aceasta cupa. A venit golul din minutul 47, Cerniauskas a fost surprins. La 2-0 “Bizonul” a intarziat sa suteze si in faza urmatoare ei au marcat. Am avut 3-4 ocazii in a doua repriza de prelungiri, apoi aceasta finala s-a decisi la penalty-uri”, a declarat Rednic la postul sport.ro

Rednic a vorbit despre ratarea lui Rotariu la loviturile de departajare si despre zilele premergatoare meciului.

“Au ratat jucatori mai mari, cu mai multa experienta decat Rotariu. Mergem inainte. Suntem tristi, dar trebuie sa-i felicitam pe cei de la CFR Cluj pentru ce au reusit.Noi o saptamana ne-am antrenat si nu ne-am antrenat. Ne-a fost greu si mi-a fost greu sa-i conving pe jucatori sa se antreneze”, a spus Rednic.

Viitorul lui Rednic la Dinamo este unul incert si depinde de finalizarea discutiilor cu finantatorul Ionut Negoita.

“Cred ca a fost un an bun si trebuie sa continam, sa ne intarim. In unele momente experienta face diferenta. Noi am avut jucatori tineri si ii felicit pentru acest sezon. Eu inca sunt antrenorul lui Dinamo pana pe 30 iunie, asa mi s-a transmis. Sunt asa de trist si nu vreau sa ma gandesc la ce o sa fie. A ramas sa ne vedem maine dupa meci (n.r. - cu Ionut Negoita). Daca vrem sa fim mai puternici, trebuie sa si investim, sa facem cateva transferuri. Dinamo trebuie sa se bata pentru titlu la anul”, crede Rednic.



Mircea Rednic lasa o portita deschisa pentru a continua la Dinamo. Ce conditii pune pentru a ramane