Dinamo

Dinamo o bate pe Steaua de la distanta

Dinamoa castigat joi seara cu 2-0 meciul amical cu IFK Goteborg, o echipa pe care Steaua nu a reusit sa o bata zilele trecute. Dinamo a jucat bine, si-a creat ocazii, a avut si o bara, iar adversarii doua. Dinamo a intrat in posesia trofeului Marbella, cel care desemneaza castigatoarea acetui turneu amical.

Dinamo si IFK au jucat un meci dinamic, iar echipa din Romania a fost peste ca joc si ca ocazii, chiar daca suedezii au lovit de doua ori bara.

IFK a parut sa preia controlul  partidei si a lovit transversala in minutul 19, dar acolo a pus mana si portarul Balgradean, fara de care ar fi fost gol.

Dinamo si-a luat revansa la bare cu 13 minute mai tarziu. Tucudean a trimis cu calcaiul spre poarta, iar mingea a lovit bara. Jucatorii romani au mirosit imediat oportunitatea, iar la cateva secunde distanta au deschis scorul. Un sut al lui Thicot din careu a insemnat primul gol al partidei.

Pe finalul primei reprize, un sut bun al lui Tucudean a fost respins in fata de portarul suedez, insa nici un judecatori dinamovist nu a fost in careu la finalizare. Ultima actiune a primei reprize a fost o alta bara a lui IFK, la capatul unei faze in care apararea lui Dinamo a parut deja intrata in pauza.

A doua parte a inceput in nota de dominare a suedezilor, insa Dinamo a avut cele mai mari ocazii. Totul a culminat cu golul de 2-0 al lui Bilinski, un sut superb din afara careului, imparabil. Bilinski a fost la un pas de 3-0, o deviere de la cativa metri de poarta fiind prinsa de portarul lui IFK.

Dinamo a invins cu 2-0 pe IFK, echipa cu care Steaua a terminat 0-0 zilele trecute, salvata de Varela care scosese un gol ca si facut de pe linia portii.

FINAL

'82 La un pas de 3-0 Bilinki, angajat bine in careu el trimite scurt pe poarta, insa prinde portarul suedez!

'80 GOL Bilinski (Dinamo) - Gul superb al lui Bilinski, sut de la 25 de metri direct in plasa, in ciuda efortului portarului advers!

'75 Joel Thomas suteaza din afara careului, o executie buna, portarul suedez retine in doi timpi.

'67 Bilinski suteaza pe poarta, mingea este respinsa in corner. Urmeaza faca fixa si un sut al lui Dinamo, peste poarta.

'58 O buna actiune de atac a lui Dinamo, respinsa in ultimul moment de portarul suedez.

'50 Dinamo a inceput repriza mai mult aparandu-se, IFK a iesit la un joc mai agresiv.

19:59 Incepe repriza a doua.

PAUZA

'45 Bara a lui IFK, apararea lui Dinamo fara replica la o faza de atac care nu anunta nimic.

'43 Suteaza din afara careului Munteanu, portarul lui IFK nu poate prinde si respinge in fata, insa nu este nimeni in careu care sa reia in plasa.

'40 Cosmin Matei trimite o pasa gresita la capatul unei actiuni bune de atac a lui Dinamo.

'33 Tucudean pleca pe contraatac, dar nu poate ajunge mingea, fusese o alta buna actiune de atac a lui Dinamo. La faza urmatoare Dinamo cere hent, insa nu a fost.

'32 GOL: Thicot (Dinamo) - Thicot suteaza de la sapte metri, dupa o centrare in careu, si este gol!

'32 Tucudean suteaza cu calcaiul, mingea loveste bara!

'19 Bara pentru IFK, Balgradean a deviat mingea in transversala. Urmeaza corner pentru suedezi, fara rezultat.

Dinamo a inceput cu: Naumovski - Barboianu, Thicot, Asanovic, Grecu - Cioinac, Munteanu, Lazar, Matei - Velici, Tucudean



Dinamo o bate pe Steaua de la distanta