Dinamo

Flavius Stoican, prezentat oficial la Dinamo: "Am revenit cu drag"

Flavius Stoican a revenit la Dinamo dupa patru luni de pauza si a fost prezentat oficial, vineri, intr-o conferinta de presa programata de la ora 12:00. Stoican a spus ca a revenit "cu drag" la Dinamo si ca va face acest lucru de fiecare data cand va fi solicitat, fara sa stea prea mult pe ganduri. Noul antrenor al lui Dinamo nu a discutat despre obiectivul pe care si-l propune, chiar s-a ferit sa vorbeasca despre obiective, si s-a rezumat la a spune ca cel mai important obiectiv este meciul urmator, in cazul de fata partida cu Ceahlaul.

Vedeti mai jos ce a declarat Stoican in conferinta de presa:

12:12 "Daca vom avea rezultate, parerile contra mea vor fi tot mai putine. Mi-as dori ca suporterii sa incurajeze echipa, dar sunt pregatit pentru orice".

12:08 "Lotul este unul echilibrat si sunt jucatori valorosi pe fiecare post. Va fi normal sa existe si nemultumiri, dar cand sunt nemultumiri inseamna ca exista implicare. Vreau sa batem Ceahlaul, nu ne este usor. Va fi un meci dificil, plus ca nu au fost rezultate favorabile in ultimele doua partide. Ca si calitate suntem peste echipa din Piatra Neamt".

12:07 "Nu m-am gandit sa revin la Dinamo atat de repede, dar raspund prezent cand se apeleaza la mine pentru ca mi-e drag. Ultima oara am dat prea mare importanta lucrurilor marunte. Important este sa lucrez cu oameni care au idei si cred ca oamenii care conduc clubul sunt pe aceeasi lungima de unda cu mine. O ora mi-a trebuit sa accept propunerea de a reveni, desi in sufletul meu mi-am dorit sa se intample pe loc".

12:06 "Obiectivul meu la Dinamo este sa castigam urmatorul meci. Daca vom face acest lucru, moralul nostru va creste si vom merge pe o panta ascendenta".

12:05 Flavius Stoica incepe conferinta de presa: "Am plecat un pic trist, ma intorc bucuros. Sunt parca mai dornic ca niciodata sa duc la bun sfarsit ceea ce vreau sa ating ca si tel".

Stoican il inlocuieste pe Mihai Teja, cel care nu a rezistat in Stefan cel Mare decat cinci meciuri oficiale.

Teja s-a despartit de Dinamo pe cale amiabila dupa elimnarea "cainilor" in semifinalele Cupei Ligii.



Flavius Stoican, prezentat oficial la Dinamo: "Am revenit cu drag"