Dinamo

Kamil Bilinksi vrea titlul de golgeter in Liga 1 si viseaza la nationala Poloniei

Atacantul polonez Kamil Bilinski nu-si ascunde ambitia de a obtine titlul de golgeter in Liga 1 la finalul actualului sezon.

Si jucatorul lui Dinamo are toate sansele sa-si atinga acest obiectiv. In prezent are 11 goluri marcate si mai are nevoie de o singura reusita sa-l egaleze pe Claudiu Keseru, jucator plecat intre timp in Qatar.

"Eu, cand am venit in Romania, nu ma gandeam ca pot ajunge golgheterul Ligii I, dar, usor-usor, m-am obisnuit, pot sa spun ca mi-am intrat in mana. Stiu ca am o sansa mare, in acest sezon, sa fiu cel mai bun marcator din Romania si ar fi o onoare pentru mine daca voi reusi acest lucru'', a declarat Bilinski pentru revista clubului din Stefan cel Mare.

Bilinksi nu se opreste insa aici si vrea sa ajunga si in nationala Poloniei alaturi de Robert Lewandowski, jucator pe care il admira foarte mult.

"Aceasta dorinta de a fi golgheter este legata si de nationala tarii mele. Daca voi cel mai bun in Romania, sper sa fiu convocat si sa joc alaturi de Lewandowski si nu cred ca este un vis prea maret. Orice jucator, cand se apuca de fotbal, se gandeste sa imbrace tricoul nationalei. Pentru mine este recunoasterea maxima pentru toata munca mea'', a mai spus Bilinski.

Bilinksi a marcat 15 goluri pentru Dinamo sezonul precedent, iar acum are deja 11 reusite in 21 de meciuri.



Kamil Bilinksi vrea titlul de golgeter in Liga 1 si viseaza la nationala Poloniei