Dinamo

Ioan Andone despre situatia Rapidului: "Nu mai inteleg nimic. Parem un campionat de neseriosi"

Dinamo ar trebui sa intalneasca pe Rapid in etapa a 2-a din Liga 1, dar antrenorul Ioan Andone spune ca nu stie impotriva cui va juca si i se pare ca situatia devine una de ras.

"Noi ne facem programul si vrem sa intalnim pe cineva. Daca tot amanam meciuri si etape parem un campionat de neseriosi. Eu pregatesc un joc impotriva unei echipe, nu stiu care, dar important e sa joc eu, sa am continuitate in evolutii. Cand voi avea meci doar peste 14 zile o iei razna. Nu mai intaleg nimic", a declarat Andone la Digi Sport.

In alta ordine de idei, Andone a declarat ca poarta discutii cu mai multi atacanti.

"Sper sa vine un jucator, nu un mare fotbalist, dar sa aiba niste calitati pentru ca il punem noi la munca. E rau ca la echipa a doua nu am gasit macar un atacant de prima divizie. Nu poti sta tot timpul intr-un singur atacant, pentru ca mereu sunt nevoit sa improvizez", a mai spus Andone.

Tehnicianul dinamovist mai declara ca Gnohere, atacant care a reusit un hattrick in prima etapa cu Astra, nu poate duce 90 de minute.

"Nu vreau sa aduc orice atacant, cu numele, ci un atacant care sa-i faca concurenta lui Gnohere si sa se plieze pe jocul nostru, pe ce joaca Dinamo", a adaugat Andone.



Ioan Andone despre situatia Rapidului: "Nu mai inteleg nimic. Parem un campionat de neseriosi"