Dinamo

Grozav a plecat cu Dinamo in cantonamentul din Spania

Atacantul Gheorghe Grozav a plecat alaturi de lotul echipei Dinamo in cantonamentul pe care formatia din Stefan cel Mare il va efectua pe pamant iberic.

Chiar daca nu este inca jucatorul lui Dinamo cu acte in regula, Grozav face pregatirea de iarna cu "Cainii" in speranta ca va primi unda verde din partea fostului sau club pana la reinceperea Ligii 1.

"In proportie de 90 la suta lotul este complet. Probabil ca vor mai veni unul sau doi jucatori, dar ramane de vazut. Sunt inca discutii cu Grozav, speram ca in scurt timp Gicu sa devina jucatorul nostru pana in vara. Din pacate Patrick nu merge cu noi, acum patru zile a fost consultat de doctor si trebuie sa stea vreo 20 de zile. Asa ca nu face deplasarea cu noi, speram sa se refaca repede", a spus Ionel Danciulescu, managerul sportiv al celor de la Dinamo.

Noutatea din lotul lui Dinamo o reprezinta venirea mijlocasului Marian Cristescu, 29 ani, jucator care s-a despartit recent de Astra Giurgiu.

Echipa Dinamo a plecat duminica in cantonamentul din Spania, unde urmeza sa dispute patru meciuri amicale, dupa urmatorul program:

3 februarie – cu Lokomotiv Moscova (Rusia)

5 februarie – Legia Varsovia (Polonia)

7 februarie – IF Elfsborg (Suedia)

9 februarie – Clube Atletico Paranaense (Brazilia).



Grozav a plecat cu Dinamo in cantonamentul din Spania