Dinamo

Flavius Stoican n-ar mai pleca de la Dinamo

Antrenorul Flavius Stoican a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca va ramane la echipa pana la finalul sezonului, daca finantatorul Ionut Negoita ii va solicita acest lucru.

Chiar daca va primi in continuare un vot de incredere din partea conducerii dinamoviste, Stoican spune ca in acest moment se simte rusinat de rezultatele “cainilor”.

“Daca domnul Negoita considera ca trebuie sa mergem pana la capat, eu nu parasesc echipa, dar mi-e rusine pentru ca nu putem sa mergem pe o panta ascendenta. Rezultatele nu sunt asa cum imi doresc eu”, a spus Stoican.

Acesta a tinut sa-l laude pe Negoita pentru implicarea si daruirea totala de care da dovada la Dinamo chiar si in momentele mai putin bune.

“Pentru mine acest om reprezinta totul. Este alaturi de echipa in momentele grele, ii sprijina si incurajeaza pe jucatori. Noi toti, impreuna cu cei de pe teren, ar trebui sa-l facem fericit”, a mai spus Stoican.

Dupa infrangerea cu CSMS Iasi din etapa precedenta a Ligii 1, tehnicianul dinamovist declarase ca meciul cu Rapid va fi ultimul pentru el pe banca lui Dinamo in eventualitatea unui rezultat negativ.

Suporterii dinamovisti au cerut demisia lui Stoican inca din primul minut al meciului de la Iasi.



Flavius Stoican n-ar mai pleca de la Dinamo