Dinamo

Flavius Stoican isi anunta plecarea de la Dinamo

Instalat la Dinamo in regim de urgenta dupa indepartarea lui Mihai Teja, omul care a facut pregatirea de iarna si a inceput returul, Flavius Stoican spune ca ar putea pleca din Stefan cel Mare dupa etapa urmatoare a Ligii 1.

Contestat de suporterii dinamovisti prezenti la Iasi inca dinaintea primului fluier al partidei, Stoican spune ca meciul cu Rapid este unul de totul sau nimic pentru el.

"Nu stiu daca este criza la Dinamo, dar daca nu batem pe Rapid, ma gandesc sa incetam colaborarea si le transmit asta si elevilor mei pe aceasta cale. Eu am facut tot ce mi-a stat in putinta, m-am batut pentru fiecare jucator in parte si am incercat sa le ridic moralul. Nu-mi pare rau ca m-am intors la Dinamo si sper sa continuam, dar asta doar daca batem pe Rapid", a declarat Stoican dupa meciul pierdut cu CSMS Iasi, scor 0-1, in etapa a 25-a.

Tehnicianul lui Dinamo a mai spus ca golul primit de echipa sa la Iasi a fost unul facut cadou si a tinut sa-i felicite pe jucatorii de la CSMS pentru daruire.

"Am primit un gol dintr-un cadou facut de noi. E deranjant ca oferim asemenea mingi adversarilor. A fost un meci de lupta si ii felicit pe cei de la Iasi ca au stiut cum sa joace si sa castige aceasta partida", a mai spus Stoican.



Flavius Stoican isi anunta plecarea de la Dinamo