Dinamo

Dinamo si-a prezentat noul echipament de joc

FC Dinamo Bucuresti a lansat oficial echipamentul de joc NIKE pentru sezonul competitional 2014-2015 in cadrul unui eveniment de presa programat la RIN Grand Hotel, Sala Bucuresti. 

Echipa din “Stefan cel Mare” a intrat, oficial, in randul celor mai mari cluburi ale Europei la nivelul echipamentului de joc care inglobeaza tehnologia Dri-FIT. 

Tehnologia NIKE Dri-Fit elimina transpiratia de la nivelul corpului si o scoate in exteriorul tricoului, unde se evapora cu rapiditate. Acest lucru le permite jucatorilor sa evolueze confortabil la potentialul lor maxim.

Perforatiile realizate cu tehnologie laser si panourile de mesh sunt elementele cele mai importante ale noului echipament si ajuta la cresterea performantelor sportive ale jucatorilor prin imbunatatirea circulatiei aerului in jurul bustului si reglarea temperaturii corporale pe toata durata celor 90 de minute de joc. 

NIKE continua sa puna in prim plan protejarea mediului inconjurator si din acest motiv echipamentele sunt realizate si de aceasta data din poliester reciclat. Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi performante de neegalat si un impact scazut asupra mediului inconjurator.

Echipamentele sunt produse din sticle de plastic reciclate. Sorturile contin 100% poliester reciclat, tricourile contin 96% poliester reciclat, in timp ce sosetele 78%. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 18 sticle de plastic.

In ultimii 4 ani, NIKE a folosit peste 2 miliarde de astfel de sticle la producerea echipamentelor de fotbal. Prin folosirea de poliester reciclat, NIKE a redus consumul de energie a intregului proces de productie cu mai mult de 30%.

sursa: fcdinamo.ro



Dinamo si-a prezentat noul echipament de joc