Dinamo

Dinamo se desparte de doi titulari in vara

Clubul Dinamo s-ar putea desparti de doi titulari dupa incheierea actualului sezon, a anuntat presedintele Constantin Anghelache la finalul returului semifinalei Cupei Romaniei cu Steaua.

Oficialul dinamovist a spus ca mai multi jucatori vor pleca de la echipa, jucatori care nu au confirmat sau care au confirmat mai putin, insa in doua dintre cazuri este vorba de fotbalisti carora conducerea le-a promis inca din iarna ca vor fi lasati sa-si gaseasca alte angajamente.

“De la Dinamo vor pleca cativa jucatori care nu au confirmat sau care au confirmat mai putin. S-ar putea ca doi dintre ei sa fi fost pe teren in aceasta seara, dar aceia nu pleaca ca nu au confirmat, ci pentru ca le-am promis inca din iarna, cand vroiau sa plece, sa stea pana la vara si daca vor avea oferte vor pleca. Unul e Grigore, l-am tinut un an de zile. Am avut nevoie de el, dar acum nu suntem in suferinta in zona centrala a apararii. Sa de-a Domnul sa fie o oferta buna pentru Grigore si va pleca. Al doilea poate fi Balgradean daca va avea oferte in vara, dar nu pentru ca am vrea noi sa plece, ci in situatia in care ar avea oferte", a spus Anghelache.

In ceea ce priveste disputa cu Steaua, Anghelache priveste lucrurile dintr-un unghi pozitiv si ia doar partea pozitiva a acestei duble.

"Tinand cont de raportul dintre cele doua echipe nu e un rezultat chiar atat de rau. Dinamo a plecat oricum cu un handicap de trei goluri si nu e usor sa joci in fata Stelei partida a doua. In prima repriza s-a jucat putin mai prudent si de catre noi si am luat un gol. Dar atunci cand s-au facut trei schimbari pe atac am egalat. Repriza a doua am fost cel putin macar egali Stelei. Este un lucru pozitiv pentru noi, deoarece suntem o echipa in reconstructie care nu a cedat si care atunci cand s-a descatusat a incercat sa joace fotbal”, a mai spus Anghelache.

Dinamo a incheiat la egalitate cu Steaua, scor 1-1, in mansa retur a semifinalei Cupei Romaniei si a pierdut calificarea cu scorul general de 3-6.



Dinamo se desparte de doi titulari in vara