Dinamo

Dinamo se califica dupa prelungiri cu Fortuna Poiana Campina

Divizionara secunda Fortuna Poiana Campina a tinut-o in sah pe Dinamo 90 de minute, dar in primele sapte minute ale prelungirilor a fost lovita in doua randuri de polonezul Kamil Bilinski luandu-si adio de la producerea unei surprize.

Inca din debut echipa din Campina si-a aratat intentiile ofensive, portarul dinamovist Samoila fiind la un pas de mare gafa in fata lui Munteanu.

Meciul nu a excelat in ocazii de poarta in prima parte a jocului, Dinamo irosind prima sansa in minutul 12. Filip a centrat de pe stanga, insa Alexe nu si-a gasit pasii in careu si a avut o executie imprecisa.

Fortuna a raspuns printr-o ocazie mare de gol in minutul 41. Honciu a scapat pe contraatac si a sutat putin peste poarta. Dinamo a replicat imediat prin Rotariu, insa mingea trimisa de acesta nu a nimerit spatiul portii.

Gazdele arenei Ilie Oana din Ploiesti au dat lovitura la sase minute dupa reluare prin Cioinac, jucator dat afara de Flavius Stoican sezonul trecut. Acesta a primit o minge miscata din lovitura libera si l-a invins pe Samoila cu un sut prin zid.

Dinamo a intors rezultatul prin dubla reusita de Dorin Rotariu in minutele 61 si 63. Prima data a sutat printre picioarele portarului Iustin Popescu, iar la a doua reusita a reluat din marginea careului mic.

Gazdele au dat lovitura cu 18 minute inaintea finalului prin Munteanu pe contraatac. Acesta a finalizat dupa o faza luata pe cont propriu si astfel meciul a intrat in prelungiri.

Sperantele celor de la Fortuna pentru realizarea unei surprize au fost anulate de doua goluri fulger marcate de polonezul Bilinski, jucator trimis in teren de Stoican in finalul timpului regulamentar.

Polonezul a reluat mai intai cu capul din 6 metri, pentru ca dupa alte cinci minute sa inscrie spectaculos cu un sut din afara careului.

In debutul reprizei a doua de prelungiri Rotariu si-a trecut in cont al treilea gol la capatul unui contraatac.



Dinamo se califica dupa prelungiri cu Fortuna Poiana Campina