Dinamo

Dinamo pierde cu Dinamo Kiev, dar arata ca stie fotbal

Chiar daca a pierdut amicalul disputat, sambata la pranz, contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, scor 1-3 (0-0), echipa din Soseaua Stefan cel Mare arata promitator in vederea partii secunde a sezonului. Echipa pregatita de Flavius Stoican a tinut piept o repriza adversarului de calibru obisnuit cu performante importante in cupele europene.

Dinamo Kiev a deschis scorul inca din minutul 5 prin Gramash, insa reusita jucatorului plasat intre cele doua varfuri a fost anulata pentru o pozitie afara din joc.

Abia in minutul 13 Dinamo Bucuresti a amenintat pentru prima data poarta adversa. Matei a executat o lovitura libera de pe dreapta si Thicot a incercat o reluare decisiva.

Doua minute mai tarziu Serban a trimis un sut din alergare si mingea nu a trecut prea departe de buturile aparate de experimentatul Sovkovski.

Dinamo a mai avut o buna sansa de a deschide scorul in minutul 36, cand Matei s-a trezit cu mingea la picior liber in careul advers, insa a reluat slab in bratele portarului advers.

[news-104475]

La doua minute dupa pauza Dinamo Kiev a deschis scorul prin prin Gramash. Makarenko a centrat de pe stanga, Grecu, jucator intrat la pauza in locul lui Matei, a sarit pe sub balon si l-a lasat in pozitie de finalizare pe Garmash.

Zece minute mai tarziu echipa de pe locul doi din Ucraina si-a majorat avantajul prin golul lui Mbokani. A fost o noua centrare de pe stanga si Mbokani trimite cu capul dintre Thicot si Cioinac, jucator intrat de putine momente pe teren.

Dinamovistii bucuresteni au replicat dupa trei minute prin Joel Thomas. Acesta a luat o faza pe cont propriu si a sutat din afara careului, obligandu-l pe Sovkovski la o respingere in corner.

Din faza fixa rezultata Thicot a trimis violent in bara portii ucrainene.

In minutul 77 Dinamo Kiev a majorat scorul la 3-0 dupa o eroare in defensiva “cainilor”. Centrare de pe stanga, portarul Samoila, intrat intre timp in locul lui Balgradean, a respins in picioarele lui Grecu si fundasul stanga intrat la pauza l-a servit involuntar pe Lens.

Flavius Stoican nu a mai rezistat si l-a scos pe Grecu, jucator care s-a facut vinovat si de primul gol al ucrainenilor.

Finalul meciului a fost dominat de Dinamo. Tucudean a ratat o buna ocazie in minutul 79 trimitand pe langa poarta din centrarea lui Lazar, pentru ca tot Tucudean sa scoata o lovitura de la 11 metri in duel cu portarul advers Koval.

Grigore a transformat cu siguranta si a stabilit scorul final al intalnirii.

Iata, mai jos, echipa trimisa in teren de antrenorul Flavius Stoican:

Balgradean (61 Samoila) – Rus (61 Velici) , Thicot (81 Asanovic), D. Grigore (81 Nedelcearu), Barboianu – C. Matei (46 Grecu – 78 R. Andrei), Boubacar, I. Serban (55 Cioinac), S. Filip (61 Lazar ) – Bilinski (46 J. Thomas), D. Rotariu (46 Tucudean).



Dinamo pierde cu Dinamo Kiev, dar arata ca stie fotbal