Dinamo

Dinamo termina la egalitate cu Cernomoret Odessa

Dinamo a disputat joi, la ora 14.00, ultimul meci amical in stagiul de pregatire in Turcia. Echipa antrenata de Flavius Stoican a jucat, in Antalya, cu FK Cernomoret Odessa (Ucraina), echipa care a evoluat in grupele Europa League. 

Final Dinamo - Cernomoret Odessa 1-1 (Velici 78)

Min.78 - Dinamo restabileste egalitatea prin Velici care a profitat de un balon deviat in fata de portarul advers.

Min.65 - Ucrainenii deschid scorul dupa o gafa in defensiva a lui Asanovic, jucator revenit la Dinamo dupa imprumutul la Corona Brasov.

Min.53 - Bilinski este trimis in teren in locul lui Thomas.

Min.19 - Stoican l-a pierdut pe Valentin Lazar. Mijlocasul dinamovist s-a accidentat si a fost inlocuit cu Gelu Velici, fotbalist adus recent de la Ceahlaul.

Dinamo incepe meciul cu echipa: Balgradean – Rus, Thicot, Asanovic, Barboianu – Serban, Diakhate – Lazar, Matei, Rotariu – Thomas

Joi, 23 ianuarie, la ora 14.00, pe terenul „D” de la „Riu Kaya” din Belek, Dinamo va juca impotriva echipei FK Chernomorets Odessa (Ucraina), in ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregatire centralizata in Antalya.
Echipa din „Stefan cel Mare” va reveni vineri in tara, la ora 16.50, pe aeroportul „Henri Coanda”.

Lotul dinamovistilor va efectua in Spania, in perioada 28 ianuarie-9 februarie, al doilea cantonament din aceasta iarna. Echipa antrenata de Flavius Stoican va fi cantonata la „Gran Hotel Benahavis Spa” din Benahavis si va disputa cinci meciuri amicale, conform programului anuntat prin intermediul site-ului oficial al clubului.



Dinamo termina la egalitate cu Cernomoret Odessa