Dinamo

Dinamo iese din insolventa

Clubul Dinamo va iesi din insolventa mai devreme decat s-ar fi asteptat cei mai optimisti dintre suporterii echipei din Stefan cel Mare.

Tribunalul Bucuresti a amanat cu o saptamana la 25 martie verdictul in cazul dosarului de insolventa al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, dar potrivit unor surse de incredere decizia este deja luata si echipa alb-rosie va iesi din insolventa pana la finlul lunii aprilie, anunta Dolce Sport.

La 29 aprilie Dinamo va primi decizia finala in cazul dosarului de insolventa.

In urma cu trei luni a fost aprobat planul de reorganizare, iar oficialii echipei din Stefan cel Mare au anuntat ca pana la finalul actualei editii de campionat isi propun iesirea din insolventa.

Aceasta pentru a permite echipei participarea in sezonul 2016/2017 al cupelor europene.

Tribunalul Bucuresti a aprobat, joi, 18 decembrie, planul de reorganizare inaintat de FC Dinamo si astfel echipa de fotbal condusa de Ionut Negoita poate iesi din insolventa cel mai tarziu in luna mai a anului urmator. Cu conditia sa respecte achitarea datoriilor ramase in urmatoarele sase luni catre creditori, angajati si stat.

"Planul a fost confirmat de catre judecatorul sindic. Incepand de astazi societatea se afla oficial in procedura de reorganizare. Urmatorul termen a fost stabilit la 25 martie 2015", declara la vremea respectiva administratorul juridic Catalin Dascal.

Inaintea intrarii in procedura de insolventa societatea care administra clubul de fotbal Dinamo avea datorii de 17.5 milioane de euro, insa in urma aprobarii planului de reorganizare aceste datorii ar urma sa fie reduse la doar 800.000 de euro.

Cu alte cuvinte, actuala conducere a lui Dinamo se obliga sa achite mai putin de 5% din datoriile avute de club in momentul preluarii echipei de catre Ionut Negoita.



Dinamo iese din insolventa