Dinamo

Dinamo asteapta trei jucatori, doi atacanti si un fundas

Fereastra de transferuri la Dinamo nici pe departe nu s-a inchis, chiar daca sezonul de Liga 1 a debutat deja si ne pregatim de a doua runda.

Lotul formatiei din Stefan cel Mare nu este inca definitivat, iar presedintele Dinu Gheorghe anunta ca in zilele urmatoare sub comanda lui Mircea Rednic vor ajunge alti trei jucatori, doi atacanti si un aparator.

"Putem aduce oricand un atacant, ideea este sa aducem un atacant care sa ne ajute. Daca pe alte posturi mai gasim o solutie, aici avem nevoie de doi atacanti, dupa parerea mea. Macar sa aducem unul care sa fie ce ce trebuie. Suntem in discutii avansate, sper ca azi-maine sa vina unul dintre acesti jucatori pentru ca efectiv suntem descoperiti total", a declarat Dinu Gheorghe intr-o conferinta de presa.

De asemenea, Dinamo mai are nevoie de un fundas stanga, post pe care in acest moment exista un singur jucator de profil.

"Ne trebuie insa jucatori care sa fie peste media campionatului. Asa sa luam doar de dragul de a lua putem sa aducem", a completat Dinu Gheorghe.

Primul atacant a venit

Unul dintre atacantii asteptati la Dinamo a ajuns joi dupa amiaza. Este vorba de Harlem Gnohere, jucator dorit in aceasta vara si de Petrolul Ploiesti.

Atacantul francez Harlem-Eddy Gnohere, ultima oara la clubul belgian RAEC Mons, a semnat un contract cu FC Dinamo pentru urmatoarele doua sezoane competitionale, a declarat directorul general Dinu Gheorghe pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

In varsta de 27 de ani, fotbalistul francez (1.85 m / 82 kg) si-a facut junioratul in Hexagon, la AS Cannes si Troyes, evoluand, mai apoi, in Elvetia pentru La Tour, Bulle si UGS Geneve.



Dinamo asteapta trei jucatori, doi atacanti si un fundas