Dinamo

Danciulescu prefateaza meciul cu Petrolul: “Veti vedea un alt Dinamo, un Dinamo puternic”

Ionel Danciulescu se afla in fata primului meci pe teren propriu in postura de antrenor al echipei Dinamo, iar echipa din Stefan cel Mare primeste vizita celor de la Petrolul Ploiesti, a treia clasata in Liga 1.

“Cu trecerea timpului vom fi mai puternici si avem nevoie de sustinerea suporterilor. Intalnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucatori peste media campionatului romanesc care pot face diferenta. Pe langa jocul nostru si implicarea totala a baietilor avem nevoie de sustinerea suporterilor. Ambele echipe au sanse egale, dar noi jucam acasa. Dinamo ar fi fost favorita din toate punctele de vedere din anumite circumstante. Noi vrem ca lucrurile sa devine din nou ca inainte, dar trebuie sa recunoastem ca Petrolul are o echipa foarte buna”, a spus Danciulescu intr-o conferinta de presa.

“Am incredere in baieti si veti vedea duminica un Dinamo puternic, un Dinamo care si chiar daca va pierde o va face prin lupta, sacrificiu si daruire pana la epuizare. I-am simtit increzatori pe baieti in toata aceasta saptamana. Noi suntem Dinamo, jucam acasa si nu suntem obisnuiti sa ne propunem putin”, a mai spus Danciulescu.

Acesta a vorbit si despre problemele celor de la Petrolul si crede ca jucatorii acestei echipe nu se vor lasa influentati de framantarile de la club.

“Este regretabil ce s-a intamplat, iar eu unul personal imi doresc ca oamenii de acolo sa scape si sa nu mai aiba probleme. Cred ca la ora meciului jucatorii de la Petrolul nu se vor gandi la problemele din club. Si eu am jucat fotbal si stiu ca odata ce intri pe teren uiti celelalte probleme”, este de parere Danciulescu.

Meciul Dinamo-Petrolul va fi live text pe onlinesport.ro duminica seara de la ora 20:30.



Danciulescu prefateaza meciul cu Petrolul: “Veti vedea un alt Dinamo, un Dinamo puternic”