Dinamo

Capitanul lui Dinamo si-a pus banderola in chiloti

La Dinamo nu e liniste in pofida unui derby spectaculos castigat cu Steaua, meci la finalul caruia s-a crezut ca o perioada va curge lapte si miere in Stefan cel Mare.

Infrangerea severa cu Gaz Metan Medias, scor 0-4, a involburat din nou apele la Dinamo, iar managerul Adrian Mutu face valuri pentru a scapa de Ioan Andone si a-l aduce la echipe pe prietenul sau Cosmin Contra.

Si daca toate acestea nu erau de ajuns pentru a intretine situatia tensionata, mijlocasul Dan Nistor a oferit la randul sau o faza care a starnit reactia fanilor pe retelele de socializare.

Capitan al lui Dinamo la meciul de trista amintire pentru “caini” de la Medias, Nistor s-a dovedit extrem de neinspirat in momentul in care banderola i s-a rupt de pe brat. Acesta a luat-o si a plasat-o in chiloti printr-un gest care vorbeste cam de la sine despre atitudine si implicare la Dinamo.

"Nistor n-o sa inteleaga niciodata ce e Dinamo, sa fie multumit ca a luat tricoul ala pe el”, a comentat Giani Kirita gestul lui Nistor.



Capitanul lui Dinamo si-a pus banderola in chiloti