Echipa Nationala

Iordanescu ii critica pe Piturca si Lucescu

Fostul antrenor al echipei nationale, Anghel Iordanescu, ii critica pe Victor Piturca si Razvan Lucescu, acuzandu-i ca au intarziat intinerirea acestei generatii.
"Avem resurse, pentru ca suntem o natie talentata. Nu mi-a placut declaratia selectionerului dinaintea meciului cu Grecia, ca nu mai avem jucatori. Uitati ca avem jucatori! Îmi veti spune ca grecii au jucat cu echipa a doua, dar nu asta e subiectul. Subiectul este ca la echipa nationala pot aparea jucatori. Depinde de noi cum îi descoperim, cum îi formam si, mai important, cum îi educam", a spus Anghel Iordanescu la Dolce Sport.

"Avem acest talent din nastere, iar obligatia noastra este sa încercam sa formam acele scoli de fotbal. Educatia jucatorilor o dam cu totii: si presa, si antrenorul, si presedintele sau patronul clubului. Nenorocirea este ca, în ultimii ani, multi oameni implicati în fotbal nu au fost un exemplu pentru jucatori. Am pierdut mult în ultima în ultima perioada, când Razvan Lucescu a întârziat putin promovarea tinerilor, în primele sase luni ale mandatului sau, am pierdut si cu Victor Piturca putin, si el putea sa forteze tinerii mai repede, chiar daca erau meciuri oficiale", a mai spus fostul selectioner.

Romania a castigat meciul amical cu Grecia, scor 3-1, prin golurile lui Torje, Tanase si Chipciu.

Onlinesport


Iordanescu ii critica pe Piturca si Lucescu