Dinamo

Balace spre FC Vaslui

Impresarul lui Silviu Balace, Dumitru Tudor, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca dinamovistul s-a inteles cu FC Vaslui, dar ros-albii nu au ajuns inca la un acord cu formatia patronata de Adrian Porumboiu in privinta sumei de transfer.

"Balace s-a inteles cu FC Vaslui, dar cluburile inca negociaza. Vom vedea daca vor ajunge in aceste zile la un acord, iar in caz contrar, Balace va ramane la Dinamo", a declarat, luni, pentru NewsIn, impresarul Dumitru Tudor.

Balace a sosit la Dinamo de la Poli Timisoara in iarna trecuta si a spus ca regreta faptul ca nu a dat un randament mai bun la formatia campioana: "Imi pare rau ca nu am reusit la Dinamo, sper sa se ia o decizie in privinta mine in urmatoarele zile pentru ca am oferte atat din tara, cat si din strainatate. Nu sunt suparat pentru ceea ce s-a intamplat, asa e in fotbal", a declarat, luni, la reunirea lotului dinamovist, fundasul Silviu Balace.

Procuratorul Dumitru Tudor a mai adaugat ca nu mai este niciun conflict intre el si oficialii clubului Steaua si ca nu mai exista jucatori ai ros-albastrilor de vanzare: "Este totul rezolvat intre mine si conducerea Stelei, suntem din nou prieteni. Nu pot insa sa mai vorbesc despre jucatori care pleaca, pentru ca nu mai exista. Au plecat in cantonament in Spania si vor ramane la Steaua".

Clubul Steaua Bucuresti a emis marti un comunicat in care se precizeaza ca impresarul Dumitru Tudor nu are dreptul sa negocieze transferul niciunui jucator al ros-albastrilor, iar fotbalistii Florin Lovin si Victoras Iacob au declarat ca nu vor sa paraseasca echipa din Ghencea.

"E normal ca FRF sa-i ridice licenta lui Dumitru Tudor. N-o sa mai las niciun impresar de doi bani sa vorbeasca despre Steaua", a declarat, joi, Gigi Becali.

Reactiile stelistilor au venit ca urmare a declaratiilor facute luni, 11 iunie, de Dumitru Tudor, pentru NewsIn: "Sunt in discutii cu echipe din prima liga germana pentru Victoras Iacob, dar momentan nu pot sa spun exact despre ce oferta este vorba. (...) Baciu este dorit de o echipa din Coreea, dar nu s-a incheiat campionatul acolo, deci va mai dura ceva pana cand vom putea intensifica negocierile, iar Lovin este in discutii avansate cu Valerenga".

Altfel, Dumitru Tudor a mai vorbit despre un alt transfer care s-ar putea realiza in curand in Liga I: "Danalache, de la UTA, este dorit de Unirea Urziceni. Negociem in aceste zile si vom vedea daca vom ajunge la un acord", a incheiat Dumitru Tudor.Fotbalistul de 28 de ani s-a inteles deja cu gruparea vasluiana in privinta contractului de joc, insa cele doua cluburi inca mai negociaza suma de transfer, Dinamo cerand in schimbul acestuia 250.000 de euro.

Silviu Balace s-a transferat la Dinamo in urma cu sase luni de la Poli Timisoara, insa nu s-a adaptat in echipa pregatita de Mircea Rednic, evoluand sporadic in primul "11".

NewsIn



Balace spre FC Vaslui