Dinamo

Dinamo e apta. Andrei Cristea: ”Imi era dor de atmosfera de la Dinamo”

Andrei Cristea, revenit la Dinamo în aceasta vara dupa ce a evoluat la Karlsruher SC, a declarat, vineri, ca îi era dor de atmosfera de la formatia "alb-rosie" si ca în decizia de a se întoarce a contat si faptul ca echipa este antrenata de Dario Bonetti, cu care se întelege foarte bine. Dinamo a efectual vizita medicala vineri, iata si lotul prezent, precum si declaratiile lui Cristea, dar si cele ale lui Moti.

Vineri, la INMS, au fost prezenti urmatorii 26 de jucatori dinamovisti: Marius Niculae, George Tucudean, Nicolae Musat, Dan Bucsa, Andrei Manyur, Dragos Grigore, Kristijan Naumovski, Cristian Balgradean, Florin Muresan, Ionel Danciulescu, Rafael Stanescu, Constantin Nica, Catalin Munteanu, Cosmin Matei, Eugen Craciun, Laurentiu Rus, Sergiu Homei, Andrei Cristea, Alexandru Curtean, Sorin Stratila, Cristian Pulhac, Cosmin Moti, Marius Alexe, Georgian Paun, Srdjan Luchin, Mansaly Boubakar (senegalez de la Saint Etienne II).

"Sunt bucuros ca mi-am revazut colegii. A fost un moment placut, chiar îmi era dor de atmosfera de la Dinamo. Orice jucator ajunge la Dinamo îsi doreste trofee. Asta îmi doresc si eu si sa avem evolutii bune. Si Supercupa e unul din obiective, dar si calificarea în grupele Ligii Europa cred ca e foarte importanta pentru Dinamo", , a spus Cristea, la INMS.

"Am auzit de varianta sa jucam cu Barcelona, ar fi un lucru extraordinar pentru România, nu nu numai pentru Dinamo. Ar fi fantastic!" Cristea, despre meciul amical Dinamo - FC Barcelona

"Întotdeauna la Dinamo e greu sa prinzi echipa, mai ales în atac, unde e concurenta acerba, dar cred eu ca e loc pentru toata lumea. A contat si faptul ca e Dario antrenor la Dinamo, eu am colaborat bine cu el, sunt sigur ca va alege cei mai buni jucatori. La întoarcerea mea a contat si faptul ca m-am simtit foarte bine aici, asta a facut diferenta", a mai spus Cristea.

Moti nu vrea sa mai continue la Dinamo

Fundasul Cosmin Moti a vorbit si el, vineri. Moti a declarat ca mai are un an de contract cu Dinamo, dar nu vede de ce si l-ar prelungi, jucatorul referindu-se la faptul ca numele sau a figurat pe o lista cu fotbalisti care ar urma sa fie dati afara de echipa "alb-rosie" de antrenorul Dario Bonetti.

Cristian Balgradean, Srdjan Luchin, Cosmin Moti, Cristian Pulhac, Catalin Munteanu, Sorin Stratila, Michel Platini, Ionel Danciulescu. Lista celor opt jucatori pe care Dinamo nu ar mai conta.

"Nu stiu de nicio lista, prea putin ma intereseaza, va trebui sa vorbesc cu conducerea înainte. Eu consider ca am avut o relatie buna cu domnul Bonetti, dar nu stiu ce crede dânsul. Daca e reala acea lista, trebuie sa aduca foarte multi jucatori si daca vor fi tineri, de perspectiva, trebuie sa aiba rabdare cu ei. Noi suntem într-o relatie de antrenor - jucatori cu domnul Bonetti, trebuie sa-l respectam, pentru ca este antrenorul nostru si asa a fost mereu", a spus Moti, la INMS, unde lotul echipei Dinamo a efecuat vizita medicala.

"Speram ca si el sa ne respecte, sa nu mai existe discutiile din trecut, sa vorbim ca de la barbat la barbat. Eu mai am un an de contract, dar în momentul de fata nu vad de ce mi l-as mai prelungi. Nu stiu de unde a aparut acea lista pe care am fi si noi. Cu noi n-a vorbit nimeni, deocamdata nu am primit banii restanti, speram sa-i primim în viitorul apropiat", a mai declarat Moti.

Fundasul spera ca echipa Dinamo sa reuseasca mai mult în sezonul care va începe în luna iulie.

Comentând transferurile putine efectuate de Dinamo în aceasta vara, Moti spune ca nu se teme de faptul ca echipele rivale sau întarit foarte mult înaintea noului campionat.

"Începem pregatirea si sper sa facem un sezon mai bun decât cel care a trecut. Mai e timp sa vina sau sa plece jucatori pâna la începutul campionatului. Andrei Cristea e un jucator foarte bun, de care ne vom folosi. Nu ne sperie rivalele, fiecare echipa îsi aduce jucatorii de care are nevoie", a afirmat fotbalistul, care a adaugat ca spera ca Dinamo sa nu se faca de râs într-un posibil meci amical cu FC Barcelona.



Dinamo e apta. Andrei Cristea: ”Imi era dor de atmosfera de la Dinamo”