Liga 1

Dinamo – Steaua, recordurile Marelui Derby

Dinamo si Steaua se intalnesc miercuri, de la ora 20:30, in ultimul cel mai important meci al anului din Liga 1.Cele mai interesante recorduri din meciurile directe jucate de cele doua echipe au fost reunite in graficul de mai sus realizat de casa de pariuri online Betano.com.

Steaua domina victoriile all-time, Dinamo pe cele Liga 1

Este greu de crezut ca astazi vom vedea un meci cu 10 goluri, atat cat este recordul stabilit in anul 1990, dar toata lumea asteapta o intalnire demna de renumele sau.

Privind cifrele de mai sus adunate de Betano.com, se poate observa ca Steaua este superioara in meciurile directe in toate competitiile, avand 57 de victorii fata de cele 55 ale lui Dinamo, insa gazdele de astazi conduc detasat in Liga 1, acolo unde au acumulat 46 de succese, cu cinci mai mult decat adversarii lor.

Marele Derby este cu cote maxime Betano.com

Steaua a fost invinsa de Dinamo doar o singura data in ultimele 18 meciuri directe din toate competitiile.

De aceea, desi joaca acasa, „cainii rosii” au o cota de peste 4,00 la victorie, in timp ce elevii lui Laurentiu Reghecampf beneficiaza de un multiplicator de 2,00. Cotele meciului sunt oferite de Betano.com cu Marja 0% (cote maxime pentru optiunile de pariere 1, X sau 2).  Detalii despre Marja 0% poti citi aici.

De asemenea, meciul Dinamo – Steaua beneficiaza de zeci de pariuri speciale, care se pot accesa aici.

Info: Cotele din graficul de mai sus pot varia inaintea meciului

Betano doreste sa ii ajute pe pariori sa ia o decizie inteligenta pentru meciul de astazi si, in acelasi timp, sa le ofere cititorilor pasionati de sport lucruri interesante  de citit. De aceea, casa de pariuri online a mai gasit si alte lucruri interesante despre Marele Derby. Iata-le mai jos.

Stiati ca...

  • In ultimii zece ani Steaua si Dinamo au terminat cu scorul de 1-1 de 8 ori si au adunat 11 egaluri in meciurile directe din toate competitiile?
  • In 5 dintre ultimele 8 partide s-au marcat 3 goluri sau mai mult, atunci cand Dinamo a fost gazda?
  • Dinamo a castigat doar un singur meci din ultimele 4 in Liga 1?
  • Fosta echipa a lui Laurentiu Reghecampf, Concordia Chiajna, le-a invins si pe Steaua si pe Dinamo in ultimele meciuri jucate contra acestora in acest sezon?
  • Desi Steaua este pe locul 1 in Liga 1, echipele Dinamo si CFR au mai multe goluri marcate, dar si mai multe primite? Insa, Steaua are cea mai buna defensiva din Liga 1.
  • Steaua este cea mai buna echipa din deplasare in acest sezon de Liga 1? A strans 19 puncte din cele 34 ale sale de pana acum in meciurile in care a evoluat ca oaspete.
  • Dinamo a ratat cel mai multe penalty-uri in acest sezon de Liga 1, doua la numar?
  • Steaua nu a primit nici un penalty impotriva in actualul sezon al Ligii 1? Dinamo a avut patru contra.
  • Recordul de spectatori din acest sezon a fost in tur, la Steaua – Dinamo? Atunci au venit la meci 27.007 de oameni. Media spectatorilor Stelei acasa este de 3 ori mai mare decat cea a lui Dinamo, in acest sezon.
  • Ultimul meci direct, in tur, le-a adus in fata in fata pe cele doua echipe aflate pe locurile 1 (Steaua) si respectiv 2 (Dinamo), pentru prima oara dupa zece ani? Acum se afla pe 1 si 6.
  • Daca meciurile s-ar fi terminat la pauza, Dinamo ar fi fost pe locul 1, iar Steaua pe 5?


Dinamo – Steaua, recordurile Marelui Derby