Liga 1

Dinamo se pastreaza neinvinsa in acest sezon dupa vizita Timisoarei

Dinamo a inchis etapa a 4-a din Liga 1 cu o victorie pe teren propriu in fata celor de la ACS Poli Timisoara, scor 2-1 (2-1).

Meciul din Stefan cel Mare a inceput practic de la 1-0 pentru Dinamo, dupa ce Cosmin Matei a transformat in minutul 5 o lovitura de la 11 metri obtinuta de Gavrila in duel cu Luchin.

Jucatorul ajuns la Timisoara in aceasta vara de la Steaua l-a secerat in careu pe Gavrila si penalty-ul a fost acordat fara nicio urma de indoiala.

Matei a tras precis, pe jos, in dreapta portarului Pap si astfel Dinamo trecea devreme in avantaj.

Timisoara, echipa care incepuse mai avantat meciul, a continuat sa atace si echipa lui Dan Alexa a obtinut egalarea dupa doar trei minute.

Zicu l-a gasit in careu cu o pasa pe Hernandez, iar sutul acestuia a fost respins in fata de portarul Cerniauskas. Venit pe urmarire atacantul banatenilor a reluat in poarta pentru 1-1.

Inainte de pauza banatenii au mai ratat o ocazie mare la sutul aceluias Hernandez, mingea fiind respinsa de Filip cu un plonjon spectaculos in fata portii.

Cu un minut minut inaintea pauzei Dinamo a lovit prin Gnohere, atacantul francez venit in aceasta vara. Filip a centrat de pe dreapta si Gnohere a pus latul profitand de iesirea gresita din poarta a lui Pap.

Timisoara a amenintat poarta lui Cerniauskas in minutul 53 prin sutul lui Curtean din lovitura libera, dar portarul dinamovist a retinut in doi timpi.

La faza imediat urmatoare Gavrila a scapat pe contraatac si a fost deposedat in ultimul moment de intrarea prin alunecare a lui Popescu.

Feussi a salvat-o pe Dinamo in minutul 61 cu o respingere de pe linia portii la sutul lui Curtean dupa un Curtean.

Intrat in partea secunda, Goga a reluat cu capul pe langa poarta in minutul 85, dupa ce reusise sa scape de marcajul adversarilor. 



Dinamo se pastreaza neinvinsa in acest sezon dupa vizita Timisoarei