Liga 1

Dinamo scoate trei puncte din ceata Timisoarei. Gafa monumentala a portarului Kirschtein

Un meci care curgea linistit spre un 0-0 multumitor pentru ambele echipe, daca tinem cont de conditiile speciale in care s-a disputat cu ceata densa, a fost pana la urma decis de o gafa monumentala a portarului celor de la ACS Poli Timisoara.

Unicul gol al meciului a venit in minutul 56 si a fost marcat de atacantul dinamovist Essombe. Acesta a profitat de o minge prelungita prea mult in fata de portarul timisorean Kirschtein, acesta punandu-i practic mingea pe tava jucatorului de la Dinamo.

Pana la momentul deschiderii scorului cei de la ACS Poli Timisoara fusesera mai prezenti in joc, iar Hernandez a ratat prima ocazie a primei reprize cu un sut din lovitura libera. Mingea trimisa de spaniol cauta vinclul, dar portarul lituanian Cerniauskas s-a intins si a respins de sub bara.

In debutul partii secunde, pana la marcarea unicului gol, Curtean a cautat la randul sau poarta dintr-o lovitura libera similara, insa zidul dinamovis a respins in corner.

Zicu, jucator intrat in partea secunda alaturi de Elek, a reluat cu capul dintr-o alta faza fixa in bratele lui Cerniauskas, semnand una dintre ultimele oportunitati de gol pentru ACS Poli Timisoara.

Dinamo castiga primul meci dupa doua infrangeri usturatoare, cu CSU Craiova in deplasare si cu Viitorul pe teren propriu.

Meciul a fost oprit in minutul 41 pentru un moment de reculgere in memoria victimelor de la clubul Colectiv, numar al victimelor care a ajuns la 41.

Pentru Dinamo urmeaza derby-ul cu Steaua din etapa a 18-a, meci care teoretic ar trebui gazduit de Arena Nationala, stadion declarat in afara cadrului legal din punctul de vedere al normelor de siguranta.



Dinamo scoate trei puncte din ceata Timisoarei. Gafa monumentala a portarului Kirschtein