Liga 1

Dinamo rateaza sansa apropierii la trei puncte de liderul Astra

CFR Cluj si Dinamo au incheiat la egalitate, duminica seara, scor 1-1, intr-un meci din etapa a 23-a din Liga 1.

Gazdele au deschis scorul dupa doar 11 minute prin Jakolis, jucator care a profitat de o respingere in fata a portarului Cerniauskas si a trimis sub transversala.

Totul a pornit de la un sut trimis de Cristian Lopes din interiorul careu, sut care l-a obligat pe Cerniauskas sa respinga in fata.

Dinamo a egalat la jumatatea reprizei prin Essombe, jucatorul titularizat de Mircea Rednic in locul lui Gnohere. Atacantul camerunez s-a aflat la capatul centrarii lui Rotariu in sase metri si a trimis in poarta cu latul.

CFR Cluj a ratat o sansa de gol in minutul 65 la sutul lui Petrucci, iar la cealalta poarta Gnohere a fost blocat in ultimul moment de Larie in momentul sutului, cu sase minute inaintea finalului.

Dinamo a acumulat 41 de puncte si termina anul la cinci puncte de liderul Astra Giurgiu. "Cainii" ocupa in prezent locul al doilea in clasament, dar ar putea pierde pozitia in eventualitatea unui succes al celor de la Viitorul, luni seara, cu FC Voluntari.

CFR Cluj: Minca - Coelho, Larie, A. Muresan, Camora - Gomelt, Petrucci - Jakolis, N. Rosu (Beleck '67), Nouvier - C. Lopez. Antrenor: Antonio Conceicao

FC Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Fai, Puljici, Mevlja, St. Filip - Anton, Nedelcearu - Gavrila (Costache '62), D. Rotariu, Palici (Serban '90+2) - Essombe (Gnohere '58). Antrenor: Mircea Rednic

Cartonase galbene: Larie '30, Jakolis '54, Muresan '59, Coelho '68 / Filip '19, Puljici '51, Nedelcearu '60, Anton '75

Arbitri: Marius Avram - Mircea Orbulet, Daniel Hulubei - Adrian Illyes.



Dinamo rateaza sansa apropierii la trei puncte de liderul Astra