Liga 1

Dinamo pleaca cu coada intre picioare de la Piatra Neamt

Dinamo a pierdut alte doua puncte la Piatra Neamt, scor 1-1 cu Ceahlaul, dupa partida cu un deznodamant identic celui din runda precedenta. Capitanul Ceahlaului a inscris din penalti in ultimele secvente ale primei reprize, iar Cosmin Matei a stabilit scorul final printr-o reluare de generic din interiorul careului.

Meciul de la Piatra Neamt a debutat intr-o nota de echilibru, fara prea multe ocazii de poarta. A fost nevoie de putin peste 20 de minute ca Matei sa fie lansat pe culoar de Vali Lazar si sa fie deposedat in ultimul moment de Lucian Cazan, repliat in defensiva.

Prima repriza s-a incheiat nefast pentru formatia oaspete, dupa ce Steliano Filip l-a tinut de tricou in careu pe Andrei Dumitras, iar capitanul Achim a transformat cu siguranta de la punctul cu var.

Dinamo a revenit in joc, in minutul 62, prin golul izbutit de Cosmin Matei, care l-a surprins pe Calancea cu un sut frumos, sub bara, de la 16 metri.

Inainte sa fie schimbat cu Tudor Mandrusca, Andrei Pavel a vrut sa inscrie un gol si mai frumos decat cel semnat de Cosmin Matei, cinci minute mai tarziu, cand a reluat din pirueta pe directia lui Marc.

In minutul 74, polonezul Bilinski a trecut milimetric pe langa o deviere care anunta golul de 2-1 al "cainilor". 

Steliano Filip a pus capat intalnirii cu o reluare din drop, care a mers putin pe langa stalpul din dreapta lui Calancea.

Ceahlaul: Calancea – Dumitras, A. Marc, Cazan, Slavickas – Achim (cpt), Onciu – Popadiuc (Ad. Gheorghiu 78), Catalin Stefanescu (L. Garcia 66), Chitosca – A. Pavel (T. Mandrusca 69);
Rezerve: Jovic – Mandrusca, Rusu, Tabacariu, Gheorghiu, Clonin, Lopez Garcia;
Antrenor: Florin Marin;

Dinamo: T. Marc – Fai, Durimel, Cordos, Filip – Barboianu, Boubacar (D. Rotariu 61), Elton (Elton 73) – Matei (B. Gavrila 87), Bilinski, Lazar (cpt)
Rezerve: Samoila – Miranda, Rotariu, Lemac, Popa, Gavrila, Grecu;
Antrenor: Flavius Stoican.

Arbitri: Adrian Comanescu (Rm. Valcea), Miclos Nagy (Cluj), Sebastian Stoianov (Constanta).
Rezerva: Mircea Fesnic (Cluj.

Cartonase galbene: A. Dumitras 46, Clonin 90+3/ A. Cordos 28, Filip 45+2, Fai 90+2

Cartonase rosii: -

Stadion: Ceahlaul



Dinamo pleaca cu coada intre picioare de la Piatra Neamt