Liga 1

Dinamo - Otelul, meci decis de penalty-uri date sau luate

Dinamo a câstigat cu 2-1 partida de pe Arena Nationala cu Otelul Galati, toate golurile fiind marcate de câinii rosii. Doua penalty-uri transformate de Alexe si Matei au dat avans dinamovistilor, golul revenirii oaspetilor fiind de fapt un autogol al lui Laurentiu Rus. Galatenii au avut un penalty refuzat în prelungiri, dupa un hent în careu al lui Alexe.

În fata unor tribune aproape goale pe Arena Nationala, Dinamo a dominat aproape integral meciul cu Otelul Galati din ultima etapa a turului. Galatenii au rezistat doar un sfert de ceas fara sa primeasca gol, dupa un start excelent de meci al dinamovistilor.

Lucian Rusandu a vazut un hent în minutul 16 dupa ce mingea l-a lovit în brat pe Râpa si a acordat penalty pentru Dinamo, iar Marius Alexe a transformat fara probleme de la punctul cu var. Imediat dupa aceea, Branet a fost înlocuit cu Tadas Simiatis, portarul titular al Otelului acuzând o accidentare înca din minutul 9, dar a fost pastrat totusi între buturi si la penalty.

Stromajer a intrat la pauza în locul lui didi si jocul Otelului a capatat mai multa culoare. Fosta echipa a lui Dorinel Munteanu a redus din diferenta în minutul 60, dar nu prin forte proprii, ci datorita autogolului lui Laurentiu Rus, care a încercat sa respinga din fata lui Punosevac si a trimis în propria poarta.

Jocul s-a echilibrat spre final, când Otelul chiar a fortat în cautarea golului egalizator. Iar în prelungiri, oaspetilor le-a fost refuzat un penalty, dupa ce în minutul 91 Marius Alexe a blocat cu mâna un sut din apropiere al lui Benga.



Dinamo - Otelul, meci decis de penalty-uri date sau luate