Liga 1

Dinamo o spulbera pe Astra Giurgiu. Hattrick reusit de Gnohere

Dinamo a reusit, sambata seara, scorul primei etape de pana acum, in fata campioanei Astra Giurgiu, echipa in fata careia s-a impus cu 4-1. Dinamo a jucat bine in fata campioanei, iar victoria categoria dupa 6 ani la Giurgiu o indica pe Dinamo drept una dintre favoritele la titlu, iar pe Astra o echipa care nu va mai repeta performanta de sezonul trecut.

Trei dintre golurile lui Dinamo au fost marcate de atacantul Harlem Gnohere, iar doua dintre acestea au fost reusite din lovituri de la 11 metri.

Astra Giurgiu a beneficiat de asemenea de un penalty, iar pana la final echipa suspendatului antrenor Marius Sumudica a evoluat in inferioritate numerica dupa rosul primit de Alexandru Stan.

Dinamo a inceput mai bine si la jumatatea reprizei Palic a obtinut prima lovitura de la 11 metri in duel cu japonezul Seto. Gnohere a executat plasat si l-a invins fara probleme pe Lung.

In penultimul minut al primei reprize Dinamo si-a majorat avantajul prin Lazar, unul dintre cei mai activi jucatori de pe teren. Acesta a fost gasit excelent demarcat in suprafata de pedeapsa de o pasa a lui Gnohere si l-a executat pe Lung cu un sut la coltul scurt.

Cei de la Astra au efectuat doua modificari la pauza, iar Daniel Niculae, unul dintre cei doi jucatori intrati pe teren, a scos dupa doar cinci minute lovitura de la 11 metri din care Boldrin a redus din diferenta.

Cu trei minute inaintea golului marcat de giurgiuveni Dinamo ar fi putut face 3-0 la sutul lui Rotariu care a intalnit bara.

Palic a scos in minutul 69 a doua lovitura de la 11 metri, de aceasta data la un fault grosolan facut de Oros in propriul careu. Acelasi Gnohere a executat si a ales varianta unui sut in forta pe centrul portii.

Echilibrul numeric al partidei avea sa se rupa cu un sfert de ora inaintea finalului dupa intrarea “criminala” a lui Stan asupra lui Lazar. Un fault de rosu direct si Astra se vede condusa nu doar pe tabela ci si la numarul jucatorilor din teren.

Trei minute mai tarziu spaniolul Romera l-a gasit excelent demarcat pe Gnohere in centru careului si atacantul dinamovis l-a invins pe Lung cu un sut plasat dupa o preluare precisa.



Dinamo o spulbera pe Astra Giurgiu. Hattrick reusit de Gnohere