Liga 1

Dinamo invinge FC Brasov cu 2-1 si revine in prim-planul Ligii 1

Dinamo nu a lasat loc de surpriza in meciul de pe teren propriu cu FC Brasov, scor 2-1, dupa golurile inscrise spre final de prima repriza de Andrei Cordos, respectiv Cosmin Matei, in minutul 64. Aganovic a punctat pentru "stegari". Marius Alexe a revenit la Dinamo in partea secunda, insa fara a avea realizari importante pe faza ofensiva.

Jocul de tatonare propus de cele doua formatii avea sa se incheie undeva prin minutul 13, dupa ce Cordos a centrat excelent de pe stanga, Bilinski a scapat de marcaj si a reluat periculos cu capul. Iacob s-a intins cat a putut de mult si a respins in corner cu un ultim efort.

La mijlocul reprizei, Ricardo Machado a trecut aproape de deschiderea scorului dupa centrarea din corner a lui Marian Constantinescu. Stoperul Brasovului nu a fost insa capabil sa cadreze din 7-8 metri.

In minutul 32, Bilinski a evadat in flancul drept si i-a pus pe un balon pe tava lui Cosmin Matei, care a trecut milimetric pe langa o reluare decisiva din 6 metri.

Doua minute mai tarziu, Dorin Rotariu a executat perfect un corner, convertit in gol de Andrei Cordos printr-o reluare imparabila cu capul de pe linia careului de 6 metri.

Spre finalul primei parti, Ganea a aparut la finalizare cu un "cap" ce a trecut aproape de stalpul din stanga lui Marc.

Dupa reluarea jocului, brazilianul Elton a oferit replica printr-o executie in forta, dar imprecisa, de la aproximativ 20 de metri.

Dinamovistii si-au dublat avantajul, in minutul 64, dupa o actiune purtata in stanga de Rotariu, care a intors bine in zona punctului cu var pentru Matei, autorul golului de 2-0.

Enceanu a avut penultimul zvac al oaspetilor, cu cinci minute inainte de final, cand a tras putin peste transversala de la limita careului.

La urmatorul atac, din faza fixa, Aganovic a impins mingea in plasa din apropiere, stabilind scorul final, 2-1 in favoarea lui Dinamo Bucuresti.

DINAMO: Marc - Fai, Durimel, Cordos, Grecu - Barboianu, Miranda - C. Matei (B. Gavrila 79), Elton (I. Serban 69), Rotariu - Bilinski (M. Alexe 46)
Rezerve: Samoila, Filip, I. Serban, Boubacar, Ad. Popa II, M. Alexe, Gavrila
Antrenor: Flavius Stoican

FC BRASOV: Fl. Iacob - Vagner, Leko, Machado, Serginho - Madeira, C. Munteanu (Ciocalteu 59) - Constantinescu (Buga 53), Aganovic, Grigorie (R. Enceanu 67) - L. Ganea
Rezerve: D. Mutu, Ciocalteu, C. Tira, Diogo Santos, Buga, Barna, Enceanu
Antrenor: Adrian Szabo

Arbitru: George Catalin Gaman

Cartonase galbene: Vagner 89

Cartonase rosii: -

Stadion: Dinamo

Spectatori: 2000



Dinamo invinge FC Brasov cu 2-1 si revine in prim-planul Ligii 1