Liga 1

Dinamo inchide etapa cu o victorie clara impotriva Otelului

Dinamo s-a distrat cu Otelul, scor 4-0, in epilogul primei etape a Ligii 1, editia 2014-2015. Elton, cu o reusita superba, si Bilinski, autorul unui hat-trick, au contribuit decisiv la aceasta victorie la scor a lui Dinamo, care insa nu trebuie sa se imbete cu apa rece, avand in vedere ca a intalnit o echipa ce va avea mari probleme realizarea obiectivului, si anume ramanerea pe prima scena.

Samoila, inlocuitorul lui Traian Marc, s-a remarcat in startul meciului cu o parada spectaculoasa la executia plasata, din afara careului, a lui Karlik (11).

Dinamo a deschis scorul la primul sut pe spatiul portii aparate de Vlasie. Elton a venit bine pe respingere la o faza fixa executata de Valentin Lazar si l-a surprins pe portarul Otelului cu o ghiulea din afara careului.

Dinamo si-a usurat vizibil misiunea, in minutul 28, cand Kamil Bilinski a transformat lovitura de pedeapsa obtinuta de Valentin Lazar dupa un duel in careu cu Miselariu.

Otelul putea reveni in meci la scurt timp, la capatul unei faze in care Zaharia, scapat singur cu Samoila, a trimis in stalpul din stanga acestuia.

Repriza secunda a inceput cum nu se putea mai bine pentru "caini". Elton a trimis un nou sut sanatos, iar Vlasie a respins pana in gheata lui Bilinski, care a realizat dubla printr-o reluare din apropiere.

In minutul 62, Bilinski a trecut pe langa hat-trick printr-o reluare superba cu capul, din centrarea de pe partea dreapta a lui Collins Fai.

A fost o chestiune de timp insa, deoarece polonezul a pus latul ca la antrenamente din centrarea lui Cosmin Matei, cinci minute mai tarziu.

FC DINAMO Bucuresti: Samoila – Fai, Durimel, Ad. Popa, Grecu – Barboianu, Boubacar, Elton (C. Matei 64) – D. Rotariu (S. Filip 81), Bilinski (D. Lemac 72), V. Lazar (cpt)
Rezerve: Marc – H. Crisan, M. Ionita, I. Serban, C. Matei, S. Filip, Lemac
Antrenor: Flavius Stoican

FC OTELUL Galati: Vlasie – Cojoc (Marus 71), Miselaricu (cpt), Sipovic, Murgoci – V. Gheorghe, Karlik – Onwuachi, Avdici, Al. Zaharia – Cr. Cristea (Ciftci 75)
Rezerve: Abraham – Cucu, Stoian, A. Rusu, Ciftci, Marus, Miron
Antrenor: Michael Weiss

Arbitru: Sebastian Coltescu

Cartonase galbene: Grecu 31, Ad. Popa 43, Elton 45, Bilinski 54/ Miselaricu 28

Cartonase rosii: -

Stadion: Dinamo



Dinamo inchide etapa cu o victorie clara impotriva Otelului