Liga 1

Dinamo face scor cu Pandurii. Suporterii ii cer demisia lui Andone

Victorie fara drept de apel pentru Dinamo, sambata seara, pe teren propriu, in meciul cu Pandurii Tg.Jiu, scor 4-0 (3-0), in etapa a 13-a din Liga 1, ultima a turului.

Meciul a inceput practic de la 1-0 pentru "Caini", dupa ce portarul advers Lazar a scapat incredibil mingea in propria poarta la un corner executat de Palic. Goalkeeper-ul gorjenilor a vrut sa bojexe, dar n-a facut decat sa-si devieze balonul in propria poarta.

Lazar a facut apoi 2-0 pentru Dinamo la capatul unei faze frumoase de atac, finalizat cu un sut plasat din interiorul careului.

Echipa din Stefan cel Mare a stabilit scorul pauzei inca din minutul 38, dupa ce Palic a pus excelent capul la centrarea in forta trimisa de Hanca pe sase metri.

Chiar si la acest scor extrem de ofertant, suporterii lui Dinamo au continuat sa-i scandeze demisia antrenorului Ioan Andone, care insa si-a vazut de joc pe margine si nu a parut deranjat de ostilitatea fanilor.

In partea secunda cei de la Pandurii au iesit mai mult la joc, dupa ce facusera figuratie pe teren in primele 45 de minute. De altfel, Tucudean nici nu a mai revenit de la cabine fiind inlocuit la pauza cu Voiculet.

Chiar si asa, tot Dinamo a modificat tabela prin Lazar in minutul 89, acesta marcand din pasa sud-africanului Mahlangu.

Abia in prelungiri cei de la Pandurii au avut primul loc sut pe poarta la mingea trimisa de Antal si respinsa de Penedo, unul dintre titularii surpriza trimisi de Ioan Andone pe teren la Dinamo.



Dinamo face scor cu Pandurii. Suporterii ii cer demisia lui Andone