Liga 1

Dinamo face instructie cu Chiajna si ramane pe doi in Liga 1

Dinamo a obtinut, sambata seara, cea mai categorica victorie din acest sezon, 4-0 pe teren propriu cu Concordia Chiajna in etapa a 25-a.

Un succes obtinut prin golurile marcate de Rotariu din penalty, Essombe de doua ori si Gnohere, ultimul intrat in meci in repriza secunda.

Fiecare dintre echipe a avut cate o bara, insa per total a fost un meci dominat de la un capat la altul de Dinamo, formatie care arata din ce in ce mai solid cu fiecare partida disputata.

Echilibrul meciului s-a rupt in minutul 12, cand centralul Alexandru Tudor a dictat lovitura de la 11 metri la interventia lui Mamele asupra lui Mevlja.

Dorin Rotariu a transformat pentru 1-0 si de acolo inainte Dinamo n-a mai avut nicio emotie.

Marcel Essombe a trimis cu calcaiul in bara in minutul 32 dintr-o pasa a lui Rotariu, pentru ca Purece sa scuture si el bara portii dinamoviste cu un sut din afara careului opt minute mai tarziu.

In cele din urma Essombe avea sa gaseasca drumul spre gol si marca pentru 2-0 chiar inaintea pauzei cu un sut din actiune.

Acelasi Essombe si-a trecut in cont dubla in minutul 61 cu o executie de exceptie din pasa lui Anton. Atacantul camerunez a catapultat mingea in vinclu de langa un Mamele spectator.

Intrat in locul lui Essombe, francezul Harlem Gnohere nu a ramas nici el dator si a inchis tabela cu cinci minute inaintea finalului.

Un succes care o duce pe Dinamo la 47 de puncte si ii asigura pentru moment locul al doilea. Chiajna ramane pe pozitia a 13-a, penultima, cu doar 17 puncte.



Dinamo face instructie cu Chiajna si ramane pe doi in Liga 1