Liga 1

Dinamo castiga in deplasare cu Voluntari inaintea derby-ului cu Steaua

Victorie importanta obtinuta de Dinamo, sambata seara, la Giurgiu intr-un meci considerat pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1.

Pentru echipa lui Ioan Andone au marcat Gnohere din lovitura de la 11 metri si Rotariu in minutele de final, in timp ce golul egalizator al ilfovenilor a fost reusit de Balan.

Dupa o prima repriza modesta in faze de poarta, cei de la Voluntari au ratat prima ocazie mare in minutul 53 la patrunderea lui Cernat ca prin branza in careul dinamovist. Acesta nu a mai avut forta de a trage la poarta, din spate a venit Capatana si mingea sutata de acesta pe jos a fost blocata cu piciorul de Branescu.

Dinamo a deschis scorul in minutul 63 in urma unui penalty transformat de Gnohere si obtinut de Nistor, insa o contributie majora la respectiva faza i-a apartinut lui Filip, jucator care a destabilizat apararea adversa cu o patrundere pe stanga.

Filip care a inceput de altfel meciul din postura de rezerva si care a intrat in locul lui Oliva in minutul 20.

Cu 13 minute inaintea finalului cei de la Voluntari au restabilit egalitatea prin Balan, jucator care a fost pe faza la o minge respinsa in fata de portarul Branescu la sutul lui Spahija.

Dinamo a revenit la conducere in minutul 87 prin lovitura de cap a lui Rotariu din coltul careului de sase metri dupa o centrare din corner oferita de Hanca. O faza pe care am mai vazut-o la 9-ul dinamovist intr-un meci cu Steaua pe Arena Nationala.

Pentru Dinamo aceasta a fost ultima repetitie inaintea derby-ului cu eterna rivala, partida programata miercuri, 30 octombrie, de la ora 20:30 pe cel mai mare stadion al tarii.

Dinamo ajunge la patru victorii din tot atatea meciuri cu FC Voluntari in Liga 1 si acumuleaza 26 de puncte in clasamentul Ligii 1.



Dinamo castiga in deplasare cu Voluntari inaintea derby-ului cu Steaua