Liga 1

Dinamo a ramas fara gaz

Dinamo si Gaz Metan Medias au remizat, vineri seara, scor 1-1 (1-1), intr-o partida din etapa a 6-a a Ligii 1 disputata pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Meciul a inceput abrupt cu ocazii la ambele porti. Mai intai Rotariu a sutat in bratele portarului mediesan, pentru ca Munteanu sa trimita periculos pe langa poarta dinamovista cateva zeci de secunde mai tarziu.

In minutul 7 meciul a fost oprit pret de un minut din cauza scandarilor rasiste ale suporterilor dinamovisti, acestia manifestandu-se virulent in contextul uciderii unui membru al galeriei intr-o altercatie stradala dupa meciul cu Steaua din etapa precedenta.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 14 si l-a avut drept marcator pe Valentin Lazar. Excelent demarcat in careul advers, mijlocasul ofensiv dinamovist a inscris in poarta goala dupa ce-l depasise pe portarul advers Greab.

Dinamo a facut surprinzator pasul inapoi dupa marcarea golului si pe acest fond Gaz Metan avea sa restabileasca egalitatea prin kosovarul Llullaku. Acesta a interceptat un balon respins gresit de Romera in preajma careului dinamovist, a patruns de-a latul terenului si l-a invins pe Branescu cu un sut excelent plasat la coltul lung.

Rotariu a ratat in partea secunda cea mai mare ocazie a lui Dinamo dupa o patrundere personala de toata frumusetea. Finalizarea l-a tradat pe tanarul jucator al gazdelor.

Gaz Metan a ramas periculoasa la fazele fixe si putea chiar pleca invingatoare din Stefan cel Mare daca la ultima actiune a meciului Trtovac prindea cadrul portii cu o lovitura de cap din centrul careului.

Pentru Dinamo este primul pas gresit facut pe teren propriu in acest teren, dupa 2-1 cu ACS Poli Timisoara si 3-1 cu FC Voluntari.

Gaz Metan Medias obtine primul punct in deplasare de la revenirea in Liga 1. Echipa lui Cristi Pustai pierduse pana acum in fata celor de la CSM Poli Iasi, cu 1-3, si in deplasarea de la Concordia Chiajna, scor 0-1.

Dinamo: Branescu – Romera Navarro, Nedelcearu, Mevlja (cpt), Vl. Olteanu – Hanca (78 D. Popa), Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazar (85 P. Petre).
Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, M. Oliva, Dudea, I. Serban.
Antrenor: Ioan Andone

Gaz Metan Medias: Greab – V. Cretu, Trtovac, Susnjar, R. Romeo – R. Zaharia (cpt), I. Cristea – Al. Munteanu (83 D. Lupu), Danci, Llullaku (89 Buzean) – Axente (59 Gavra).
Rezerve: Plesca – C. Petre, Muth, Bic.
Antrenor: Cristian Pustai

Arbitru: Andrei Chivulete (Bucuresti)



Dinamo a ramas fara gaz