Liga 1

Dinamo a invins la scor Pandurii

Dinamo s-a impus cu 3-0 pe Arena Nationala în fata celor de la Pandurii Târgu Jiu, un meci în care gorjenii au avut posesia,dar Dinamo a venit cu golurile. Alex Curtean, Marius Alexe sio Ionel Danciulescu au marcat pentru Dinamo în meciul din etapa a zecea.

Gorjenii s-au dus la Bucuresti cu gândul doar la victorie, la cele trei puncte care i-ar fi putut aduce la egalitate cu Steaua în fruntea clasamentului. Tot la victorie s-au gândit si dinamovistii, sustinuti pe Arena Nationala de o galerie numeroasa, care l-a comemorat la acest meci pe Catalin Hâldan.

. Comparatie Dinamo - Pandurii
. Vedeti programul etapei urmatoare
. Clasament actualizat
. Comentati toate meciurile etapei 1

Doar 6 minute au trecut de la startul meciului si Dinamo avea deja avantaj pe tabela, dupa ce Curtean a deschis scorul cu un sut splendid din marginea careului la coltul din stânga. Gorjenii s-au napustit imediat la poarta dinamovista, dar mingea trimisa cu capul de Matulevicius a fost scoasa de la coltul scurt de Naumovski, pentru ca apoi Viera sa trimita cu capul în transversala.

Chiar daca Pandurii au avut o posesie mai buna si au atacat mai mult, mai periculosi s-au aratat tot elevii lui Dario Bonetti. Iar în minutul 57, Marius Alexe a majorat avantajul câinilor rosii cu o executie superba de la marginea careului la bara din dreapta, sut la care Lazar nu a ajuns.

Abia în acel moment si-a dat seama si Petre Grigoras ca este nevoie sa-l trimita în teren pe John Ibeh. Intrarea nigeriuanului s-a facut imediat simtita, gradul de pericol crescând vizibil la poarta adversa. Dar Naumovski a scapat miraculos la o serie de ocazii de gol ale oaspetilor.

Arma cea mai puternica a echipei din Stefan cel Mare a ramas contraatacul si cu un sfert de ora înainte de final Danciulescu a înscris pentru 3-0 dupa un atac fulgerator. Nistor a pierdut usor o minge la centrul terenului, balonul a ajuns cu rapiditate la Tucudean si apoi la Danciulescu, iar acesta a înscris cu sut în diagonala din careu.



Dinamo a invins la scor Pandurii