Liga 1

Daniel Prodan, despre Razvan Burleanu: "Ce imagine i-am patat eu copilului astuia?"

Daniel Prodan, fost angajat la Federatia Romana de Fotbal, a pierdut joi procesul cu presedintele acestui for, Razvan Burleanu, insa continua sa il atace. 

Judecatoria Buftea a anuntat joi ca Razvan Burleanu a castigat procesul intentat lui Daniel Prodan si a dispus la plata sumei de 25.000 de lei pentru despagubiri de imagine. Prodan a fost dat afara de la Federatia si a facut dupa aceea mai multe declaratii in presa pentru care acum trebuie sa plateasca.

Acest lucru nu l-a impiedicat pe Prodan sa continue sa il atace pe Burleanu, la fel sau mai rau ca inainte: Judecatoria Buftea a decis ca i-am patat imaginea. Ce imagine i-am patat eu copilului astuia? Pentru ce sa ii dau eu 25.000 de lei? Am declarat doar ca este un tanar care nu se pricepe la fotbal. Ca atunci cand a jucat fotbal doar batea bine auturi si nu statea bine in zid. Ce i-am facut? L-am facut hot, criminal, violator, chior? L-am jignit? Nu! Astea sunt calitatile lui. El este o persoana publica si trebuie sa isi asume functia. Unii te plac, altii nu. Ce am spus eu au mai spus si Hagi, Raducioiu, Stelea, Piturca... Doar ca eu spun ce gandesc. Nu mi-e mie frica de acest copil. Dar stiti care este problema? Am impresia ca Justitia este controlata de Servicii. In ce tara traim? Toate procesele astuia sunt rezolvate, chiar nu vede nimeni?", a spus Prodan la Dolce Sport.

El a anuntat ca va face recurs la adresa deciziei de la Buftea.



Daniel Prodan, despre Razvan Burleanu: "Ce imagine i-am patat eu copilului astuia?"