CSU Craiova

CSU Craiova asteapta Steaua pe Extensiv: “Va fi o atmosfera mai intima”

Ajunsa la 12 meciuri fara infrangere, CSU Craiova primeste duminica vizita Stelei in exilul de pe Extensiv, arena din Parcul Romanescu ramasa in paragina si cosmetizata peste iarna pentru a putea gazdui din nou meciuri din prima liga.

Sorin Cirtu, directorul tehnic al juvetilor, a trecut peste victoria de la Targu Jiu din prima etapa a returului si se gandeste deja la partida cu Steaua.

“Deocamdata suntem pe un drum bun, avem 12 meciuri fara infrangere si e bine. Acum vine jocul 13 si sper sa nu avem ghinion, ca si data trecuta a fost tot 13 si tot cu Steaua. O sa vina mai ranita, o sa vrea sa recupereze punctele pierdute cu Rapid si noi vrem sa fim echipa aia de pana acum”, afirma Cirtu potrivit site-ului oficial al oltenilor.

“Meciul cu Steaua va fi greu, e un meci special. Atmosfera de pe Extensiv va fi mai intima, pentru ca tribunele sunt mai aproape de teren si probabil ca si dragostea si simpatia publicului se va transmite mult mai rapid. Asta e si o presiune in plus pe jucatori, dar de aia sunt fotbalisti, trebuie sa reziste la acest lucru”, a completat tehnicianul Craiovei.

In Banie ca inaintea oricarui meci cu Steaua lucrurile au inceput sa fiarba inca de la inceputul saptamanii, cand au fost puse in vanzare primele tichete in mediul online.

Organizatorii partidei se asteapta ca pana vineri toate biletele scoase pe piata sa fie epuizate, asa cum s-a intamplat in luna decembrie la partida din Cupa Romaniei de pe arena Ion Oblemenco.



CSU Craiova asteapta Steaua pe Extensiv: “Va fi o atmosfera mai intima”