CSU Craiova

Cartu si Sandoi continua la CSU Craiova

Sorin Cartu si Emil Sandoi vor continua si sezonul viitor pe banca formatiei CSU Craiova, se arata intr-un comunicat pe site-ul oficial al gruparii din Banie.

''Universitatea Craiova infirma zvonurile aparute in media cu privire la iminenta despartire de Sorin Cartu si Emil Sandoi. De la preluarea mandatului, in septembrie 2014, staff-ul tehnic a resuscitat echipa, care a avut o ascensiune fulminanta: plecata de pe ultima treapta a clasamentului a ajuns la un punct de podium dupa etapa 26. Mai mult, cu Sorin Cartu si Emil Sandoi la carma, Universitatea a reusit o serie de 19 partide fara infrangere, record in istoria de 67 de ani a clubului'', se arata in comunicatul celor de la CSU Craiova.

''Ultimele rezultate nu au fost cele dorite de conducere, suporteri, staff tehnic si jucatori. Dar in viata oricarei echipe apar si sincope, pe care le putem depasi numai impreuna. Obiectivul fixat la inceputul sezonului, anume o pozitionare in prima parte a ierarhiei, a fost atins. Clubul nostru anunta ca nu s-a pus in niciun moment problema unei schimbari a bancii tehnice. Sorin Cartu si Emil Sandoi au creditul Consiliului de Administratie al Universitatii Craiova", se mai arata in comunicatul celor de la CSU Craiova.

In ultimele zile au aparusera zvonuri cu privire la posiblitatea plecarii celor doi antrenori dupa incheierea campionatului si inlocuirea acestora cu Dan Petrescu.

CSU Craiova intalneste, sambata, in ultima etapa a campionatului, pe CFR Cluj.



Cartu si Sandoi continua la CSU Craiova