Liga 1

CSU Craiova si ASA Tg.Mures au impartit punctele in Banie

Echipele CSU Craiova si ASA Tg.Mures au terminat la egalitate, duminica, in partida pe care au sustinut-o in Parcul Romanescu din Banie.

Muresenii au deschis scorul dupa doar 15 minute prin Jazvic dupa o faza creata de Axente. Acesta a sutat pe coltul scurt, portarul Balgradean a respins in fata si venit pe urmarire Jazvic a reluat din voleu la coltul lung.

Cu zece minute inaintea finalului primei reprize CSU Craiova a restabilit egalitatea printr-un autogol semnat de Ramiro Costa. Oltenii au avut o lovitura libera din marginea careului, iar Zlatinsky a trimis la intalnire pentru pachetul de jucatori, iar Costa a deviat in propria poarta.

Craiova a presat mai mult in partea secunda si a ratat cea mai mare ocazie in minutul 75. Kay a reluat spre coltul lung, iar Bawab a trecut milimetric pe langa minge. Uriasa sansa de gol a oltenilor.

Cu opt minute inaintea finalului gazdele au mai ratat o sansa de gol la o minge in careu pentru Nuno Rocha, iar Bejan s-a aruncat la sacrificiu si a respins in corner.

In cele din urma cele doua echipe si-au impartit punctele si raman la limita pozitionarii in playoff.

Universitatea: Balgradean – Dumitras, Popov, Kay, Vatajelu – Nuno Rocha, Zlatinki, Mateiu, Bancu – Bawab, Curelea (68 Baluta). Rezerve: Straton, Achim, Ferfelea, Mazarache, Iliev, Madson, Baluta. Antrenor: Emil Sandoi

ASA Targu Mures: Stancioiu – Velayos, Bejan, Balaur, Golanski – Ndoye, Brandan – Kortzorg Romario (73 Pedro Louis), Voiculet (62 Hanca), Jazvic (83 Dedov) – Ramiro Costa. Rezerve: Viciu, Borza, Dedov, Hanca, Pedro Louis, Axente, Sbarcea. Antrenor: Cristiano Bergodi

Arbitri: Ovidiu Hategan – Octavian Sovre, Sebastian Gheorghe. Rezerva: Robert Dumitru.

sursa foto: csuc.ro



CSU Craiova si ASA Tg.Mures au impartit punctele in Banie