Liga 1

CSU Craiova pierde contactul cu CSMS Iasi dupa egalul cu Timisoara

Meci extrem de animat pe Bega intre ACS Poli Timisoara si CSU Craiova in epilogul etapei a 10-a din playout, un meci incheiat la egalitate, scor 2-2.

Craiova a deschis scorul cu doua minute inaintea pauzei printr-un autogol al lui Torres la mingea trimisa de Ivan spre Rocha.

Repriza s-a incheiat cu o mare ocazie la porta gazdelor, portarul Smaranda respingand reluarea cu capul a lui Iliev in urma unui corner.

Partea secunda a debutat furtunos cu un hent comis de acelasi fundas bulgar la o minge centrata de Prince Rajcomar. Lovitura de la 11 metri rezultata in urma acestei faze a fost transformata in gol de Goga.

Mai mult decat atat, dupa alte patru minute Timisoara prelua conducerea pe tabela in urma sutului din afara careului trimis cu stangul de Dan Popescu. O minge care a luat pamantul in fata tanarului portar Laurentiu Popescu pacalindu-l pe acesta.

Reactia oltenilor a fost una cat se poate de rapida si Baluta a restabilit egalitatea dupa numai un minut cu o deviere din sase metri la coltul lung.

CSU Craiova a presat pana la final in cautarea golului victoriei, insa Smaranda a prins o zi inspirata si a blocat toate suturile care au prins cadrul portii.

In secventele de final Elek putea aduce victoria pentru Timisoara, echipa care ramane penultima in clasament la doua puncte de Voluntari, echipa care ocupa in prezent locul de baraj.

Etapa urmatoare Timisoara merge la Petrolul, ultima clasata, iar Craiova are meci greu in deplasare cu Botosani. Oltenii au pierdut contactul cu CSMS Iasi, echipe de pe primul loc in playout. Diferenta dintre aspirantele la ultimul loc european este acum de doua puncte in favoarea moldovenilor.



CSU Craiova pierde contactul cu CSMS Iasi dupa egalul cu Timisoara