Liga 1

CSU Craiova opreste seria castigatoare a Voluntariului. Andrei Ivan iese la rampa cu o dubla

Inceput perfect de playout pentru CSU Craiova, echipa care a invins FC Voluntari, cu 3-0, pe teren propriu intr-un meci cu doi eliminati in tabara oaspetilor.

A fost de departe ziua lui Andrei Ivan, jucator care a marcat doua goluri la cel mai bun meci al sau din 2016.

Nuno Rocha a marcat golul de 3-0 al juvetilor in fata unei echipe FC Voluntari care incepuse anul in Liga 1 cu trei succese la rand.

Voluntariul n-a mai reusit meciul bun facut la Craiova in sezonul regulat, cand prin victoria obtinuta in Banie a naruit in mare masura sperantele oltenilor la un loc in playoff.

Nu a mai fost loc de surpriza de aceasta data si Craiova a defilat pe teren cu doua ocazii clare de gol inca din primele sapte minute. Mazarache le-a irosit pe amandoua.

Voluntariul a replicat taios in minutul 9 prin Sony Alcenat, al carui sut a intalnit bara. A doua ocazie pentru ilfoveni a venit in minutul 21. Kone trimite inselator din marginea terenului, dar mingea s-a dus sub bara fara interventia lui Straton.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 29 cand Ivan a luat o faza pe cont propriu si l-a invins pe Blauru cu un sut la coltul scurt din afara careului de 16 metri.

Pana la pauza oaspetii au pierdut doi jucatori, ambii eliminati. Mai intai Filipov a primit rosu direct pentru o intrare cu talpa inainte din lateral asupra lui Vatajelu, pentru ca la interval de doar sapte minute Alcenat sa primeasca al doilea galben si sa fie trimis la cabine.

Nuno Rocha a trimis in bara la ultima faza a primei reprize. 

La reluare, Ivan a majorat avantajul Craiovei cu un sut din sase metri in minutul 51, iar Nuno Rocha a facut 3-0 in minutul 69.



CSU Craiova opreste seria castigatoare a Voluntariului. Andrei Ivan iese la rampa cu o dubla