Liga 1

CSU Craiova ia toate punctele cu Petrolul

Victorie fara dubii a formatiei CSU Craiova, duminica dupa-amiaza, in duelul de pe teren propriu cu lanterna rosie Petrolul Ploiesti.

Un succes cu 2-0 (1-0) conturat in urma golurilor marcate de Vatajelu (20') si Nuno Rocha (64').

Vatajelu a marcat dupa ce portarul ploiestean Cobrea respinsese in fata penalty-ul executat slab de fundasul craiovean dupa un hent comis de Guerriero. Mingea insa i-a revenit cu sansa acestuia si a trimis-o in poarta din a doua incercare.

Ramasa in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Madson (59'), Craiova a dat lovitura de gratie cinci minute mai tarziu prin Nuno Rocha. Acesta a inscris printr-o reluare spectaculoasa pe spate.

Craiova a ratat alte trei ocazii de gol in partea secunda. Ivan a cautat coltul lung cu un sut in minutul 61 si tot el nu a gasit poarta cu trei minute inaintea finalului singur cu portaru advers. Bancu a irosit la randul sau o sansa in minutul 75, cand Cobrea a respins de la prima bara.

Italianul Paolucci, jucator cu state vechi in Serie A, a ratat cele mai mari ocazii pentru Petrolul. Prima chiar in debutul meciului, cand l-a obligat pe Straton sa respinga de la prima bara in urma unui calcai, si a doua in minutul 87, cand italianul nu a gasit poarta dupa o actiune personala in careul advers.

sursa foto: facebook.com/CSUCOfficial



CSU Craiova ia toate punctele cu Petrolul