Liga 1

CSU Craiova-FC Botosani, nimic la nimic in etapa egalurilor

Al cincilea meci consecutiv din aceasta etapa inaugurala a Ligii 1 care s-a incheiat la egalitate. CSU Craiova si FC Botosani au remizat fara goluri pe Extinsiv din Banie in fata unui public putin numeros, care insa nu a fost privat de actiuni de poarta.

Prima ocazie a meciului a apartinut gazdelor si a venit in minutul 14 in urma unui corner. Mingea l-a cautat pe bulgarul Popov si acesta a reluat cu capul pe langa poarta unui alt bulgar, Iliev.

Botosenenii au replicat in minutul 27 prin Batin, al carui sut din voleu, din interiorul careuliu, a trecut pe langa poarta. Balgradean era batut.

Finalul primei reprize a apartinut oaspetilor, care au trecut in doua randuri pe langa deschiderea scorului. Mai intai Acka l-a blocat pe Roman, eroul de la Tbilisi, pentru ca in secventele de final ale primei parti Balgradean sa se remarce cu un reflex uluitor.

Partea secunda a inceput promitator cu o ocazie a Craiovei ratata de Bawab in minutul 56, dar pe masura trecerii timpului meciul a scazut in intensitate si fazele de poarta s-au rarit.

Meciul a fost oprit in minutul 74 pentru o ciocnire intre doi jucatori ai gazdelor, Acka si Tarnacop, cel mai sifonat iesind Acka. Ambulanta a patruns pana pe suprafata terenului, dar fundasul oltenilor a parasit in cele din urma terenului pe propriile picioare.

Pana la final tabela a ramas nemodificata si cele doua echipe si-au impartit primele puncte din acest sezon.

CSU Craiova: Balgradean - Achim, Acka (Kay '76), Popov, Vatajelu - Baluta, Mateiu - Tarnacop, Bawab (Ferfelea '84), Herghelegiu - Nuno Rocha . Antrenori: Sorin Cirtu, Emil Sandoi

FC Botosani: Iliev- Dimitrov, Cordos, Plamada, Browne - Vasvari, Cucu - Croitoru (Miron '89), Batin, Ivanovici (Brata '66)- Roman. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonase galbene: Baluta '8, Tarnacop '66, Cucu '88 / Ivanovici '51, Plamada '67, Brata '88, Croitoru '89

Meciul a fost arbitrat de o brigada cu Marcel Birsan la centru, ajutat de Ciprian Florin Dansa si Marius Nicoara. Arbitru de rezerva a fost Iulian Calin, iar observatori Constantin Stefan si Paul Cazan.



CSU Craiova-FC Botosani, nimic la nimic in etapa egalurilor