CSMS Iasi

Prunea: “Trebuie sa lasam in pace alibiurile cu arbitrii”

Florin Prunea, managerul celor de la CSMS Iasi, a avut o reactie mai degraba moderata dupa ce echipa sa a fost eliminata de Steaua in optimile de finala cu un gol marcat de Stanciu in minutul 89 si care la prima vedere a fost suspect de fault in atac.

Cunoscut pentru firea sa temperamentala, Prunea s-a aratat surprinzator de moderat dupa meci si a dat vina mai mult pe jucatorii sai care au permis ca balonul sa ajunga in careu la respectiva faza din care s-a marcat.

“Fotbal asteapta greseala si din pacate am gresit noi. Meritam sa mergem mai departe dupa ce am jucat de la egal la egal cu ei. Cretu avea prim planul la faza cu Stanciu. Trebuie sa lasam in pace alibiurile cu arbitrii si sa vedem greselile noastre. Ca fundas central cand ai mingea in teren trebuie sa degajezi mingea. Imi pare rau pentru oamenii veniti la stadion si mi-e teama ca I-am indepartat din nou”, a declarat Prunea la postul Sport.ro

“Ne asteapta marti un meci pe Giulesti de care pe care. Va fi un meci de campionat si trebuie sa urcam cat mai repede meciul din aceasta seara. Steaua este o echipa prea mare pentru a fi motivata de un adversar”, a mai opinat oficialul gruparii din Copou.

Despre meciul cu Steaua a vorbit si antrenorul italian Nicolo Napoli, care nu s-a ferit de cuvinte si a spus ca la golul marcat de Stanciu “a fost fault clar”.

“Am facut un meci foarte bun si am avut o ocazie mare de gol in minutul 86. Cred ca a fost un fault clar la Stanciu, dar acesta este fotbalul. Daca nu marchezi gol se intampla sa pierzi in ultimul minut. Steaua cred ca are posibilitatea de a castiga trofeul”, a declarat Napoli.



Prunea: “Trebuie sa lasam in pace alibiurile cu arbitrii”