CSMS Iasi

CSMS Iasi la a doua victorie consecutiva in Liga 1

Inceputul bun de retur pentru CSMS Iasi a continuat, sambata seara, cu o noua victorie obtinuta de echipa lui Nicolo Napoli.

Echipa din Moldova s-a impus pe teren propriu, cu 1-0, in fata celor de la Gaz Metan Medias si formatia ieseana obtine sase puncte din sase posibile in primele doua etape ale returului.

Unicul gol al meciului a fost reusit de Golubovic in minutul 35, acesta reluand spectaculos cu capul sub transversala o minge centrata de Bole de pe partea stanga.

In repriza a doua oaspetii au iesit mai mult la joc si au ratat doua mari ocazii de gol, de fiecare data portarul gazdelor, Grahovac, iesind in evidenta cu parade spectaculoase.

Mai intai acesta a scos in corner lovitura de cap a lui Dan Roman, mingea cautand coltul scurt, pentru ca noua minute mai tarziu sa respinga cu un reflex uimitor sutul cu exteriorul prins de Tahar de la mica distanta.

Pana la final iesenii au gestionat avantajul minim si au obtinut doar a doua lor victorie pe propriul teren in acest sezon de Liga 1.

De cealalta parte, Gaz Metan Medias pierde primul meci cu Dan Matei pe banca, tehnician care l-a inlocuit pe Cristi Dulca, ajuns intre timp selectionerul nationalei de tineret a Romaniei.

Mediesenii se afunda in zona minata din subsolul clasamentului si trebuie sa schimbe radica jocul in urmatoarele etape in vederea salvarii de la retrogradare.



CSMS Iasi la a doua victorie consecutiva in Liga 1