CSMS Iasi

CSMS Iasi, egal cu Neftci Baku in primul amical din Turcia

Echipa CSMS Iasi pregateste intens prima participare din istorie in cupele europene, unde va avea un debut de foc in turul 2 preliminar al Ligii Europa contra croatilor de la Hajduk Split.

Pana la meciul programat pe 14 iulie la Iasi, echipa lui Nicolo Napoli a debutat cu o remiza spectaculoasa in seria amicalelor programate in cantonamentul din Turcia.

CSMS Iasi a remizat, scor 3-3, cu formatia azera Neftci Baku la care a ajuns in aceasta vara si Adrian Scarlatache, fost la Dinamo si ultima oara la Astra Giurgiu.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 19 cand Tiganasu a fructificat pasa lui Mihalache. Peste doar 6 minute, Ciuca a dublat avantajul in urma unui corner perfect executat de V. Gheorghe. Azerii au revenit in joc in minutul 34, reusind sa puncteze, scorul pauzei fiind 2-1.

In minutul 57, scorul a devenit egal, 2-2. Pe parcursul actului secund, au intrat si: Cretu, Goge, Badic, Bosoi, Moldovan si Chelaru. In minutul 66, Dan Roman a obtinut un penalty, transformat de Andrei Cristea, 3-2. Scorul final, 3-3, a fost stabilit in minutul 87.

Antrenorul Nicolo Napoli a trimis in teren un prim 11 format din: Grahovac - Voicu, Mihalache, Ciuca, Anitoiu - Ciucur, Mitic, V. Gheorghe, Tiganasu - Andrei Cristea, Piccioni.

Urmatorul meci de pregatire va avea loc marti, 28 iunie, in compania turcilor de la Osmanlispor, echipa la care evolueaza Torje si Rusescu, anunta site-ul oficial al gruparii din Copou.

sursa foto:



CSMS Iasi, egal cu Neftci Baku in primul amical din Turcia