Liga 1

CSMS Iasi scoate un punct cu Voluntari in inferioritate numerica

Echipele FC Voluntari si CSMS Iasi au deschis noul sezon de Liga 1 cu un egal, 1-1, pe stadionul Stefan cel Mare din Bucuresti. Un meci care a avut de toate, un super gol reusit de Stefan Grigorie, un penalty inexistent acordat nou-promovatei din Ilfov, un gol anulat oaspetilor in finalul primei parti si o eliminare.

Gazduita de arena din Soseaua Stefan cel Mare, prima partida a noului sezon nu a inceput intr-un ritm foarte ridicat.

Iesenii au insistat totusi mai mult si in minutul 11 s-a produs deschiderea scorului dupa o faza lucrata de doi fosti rapidisti.

Voicu a centrat de pe dreapta pentru Grigorie in interiorul careului advers. Acesta a preluat pe piept cu spatele la poarta si a reluat spectaculos din voleu. Un gol de generic.

Cei de la Voluntari, gazdele partidei, au replicat dupa trei minute prin Kone, al carui sut cu stangul din marginea careului a trecut putin peste poarta.

Minutul 29 a adus si prima lovitura de la 11 metri a sezonului in urma unei faze discutabile. Voicu a pus piciorul in careu si Calintaru a cazut ca secerat, desi contactul nu a fost unul foarte dur. Centralul Iulian Dima a indicat punctul cu var de la 11 metri fara sa clipeasca.

Fostul stelist Paul Parvulescu a transformat in forta cu un sut pe centrul portii si astfel Voluntariul marca momentul cu prima reusita din istorie in Liga 1.

In finalul primei reprize cei de la CSMS Iasi au avut un gol anulat corect pe motiv de offside la Mihalache.

Echilibrul numeric al partidei s-a rupt in minutul 61, dupa ce Madalin Ciuca a primit al doilea cartonas galben pentru un fault in saritura comis in duel cu Adrian Balan, atacantul celor din Voluntari.

Pana la final meciul a curs la trecerea timpului, ultima ocazie apartinand gazdelor la sutul lui Achim din prelungiri. Portarul Grahovac a retinut in doi timpi.



CSMS Iasi scoate un punct cu Voluntari in inferioritate numerica