Liga 1

CSMS Iasi revine pe primul loc in playout. Coltescu n-a vazut un hent cat casa de mare

FC Botosani a fost echipa mai prezenta in joc la revenirea lui Leo Grozavu pe banca tehnica, insa in final nu a obtinut decat un 0-0 pe teren propriu cu CSMS Iasi, echipa care revine pe primul loc in jumatatea inferioara a campionatului.

Un meci lipsit de ocazii de poarta in care cele doua echipe au oferit un fotbal sarac.

Cu toate acestea, gazdele au fost private de o lovitura de la 11 metri in prima repriza la un hent comis de Tiganasu in propriul careu.

O mana care putea fi vazuta si din avion, insa pe care centralul Sebastian Coltescu nu a prins-o in campul sau vizual si astfel in loc de penalty, cum ar fi fost normal, gazdele de la Botosani s-au ales doar cu lovitura de la coltul terenului.

Cu toate acestea, inceputul meciului a apartinut iesenilor, iar portarul Iliev a intervenit decisiv in minutul 13 la mingea trimisa de Frasinescu.

Dupa lovitura de colt rezultat acelasi portar bulgar a blocat mingea repusa in teren de Cristea.

La cealalta poarta, Grahovac a scos de sub transversala mingea lui Fulop din lovitura libera in minutul 28.

In partea secunda gazdele au presat mai mult si Plamada a reluat cu capul in bara o minge centrata din lovitura libera la zece minute dupa pauza.

Cu punctul luat la Botosani cei de la CSMS Iasi revin pe primul loc in playout (26 puncte) in fata celor de la CSU Craiova (25 puncte). Botosaniul se duce la trei puncte in fata Chiajnei si Timisoarei, echipe aflate la cota 18 puncte.



CSMS Iasi revine pe primul loc in playout. Coltescu n-a vazut un hent cat casa de mare