Liga 1

CSMS Iasi obtine un punct norocos cu ASA

CSMS Iasi ramane una dintre cele doua echipe fara victorie in campionat, dupa remiza inregistrata pe teren propriu, duminica dupa amiaza, scor 2-2, in fata nou-promovatei ASA Tirgu Mures. Toate golurile intalnirii au fost marcate de targmureseni. Iasul a deschis scorul prin autogolul lui Bejan (9), N'Doye (30) si Goga (64) au intors situatia, pentru ca Hora sa puna egal intre CSMS Iasi si ASA Tirgu Mures cu o lovitura de cap neinspirata, spre final.

CSMS Iasi a reusit sa se desprinda pe tabela inca din primele minute, dupa o centrare a lui Ciucur spre Cretu, deviata in mod nefericit de stoperul Bejan (9).

La mijlocul primei reprize, Wesley a irosit o lovitura libera periculoasa, de la 20 de metri, obtinuta de Alexandru Cretu. Ciucur a continuat cu un sut putin pe langa stalpul din stanga lui Viciu.

Nici Daniel Novac nu a fost mai precis la finalizare, in minutul 26, dupa o executie imprecisa in diagonala la pasa stralucitoare in careu a lui Wesley Lopes.

Pe contraatac, senegalezul Ousmane N'Doye a restabilit egalitatea din apropiere, in minutul 30.

Cinci minute mai tarziu, Muresan a fost la un pas de a intoarce situatia printr-un sut-bomba din lovitura libera.

Avea sa fie doar o chestiune de timp insa, dupa ce Goga, in minutul 64, a reusit sa il surprinda pe Caparco din marginea careului mare.

Spre final, din faza fixa, Ioan Hora si-a trecut fara sa vrea numele pe lista marcatorilor dupa o deviere involuntara la centrarea lui Tiganasu.

Amauri a inscris in prelungiri, insa golul a fost anulat pentru o pozitie de ofsaid.

Moldovenii puteau obtine toate punctele puse in joc, in prelungiri, cand Voicu nu a fost capabil sa converteasca in gol o minge pasata ideal in fata portii lui Viciu.

CSMS Iasi: Caparco - Voicu, Cr. Munteanu (B. Visa 76), Mihalache, Tiganasu - Olah, Novac - Bosoi (V. Dima 46), Cretu, Ciucur - Wesley (L. Dobre 72)
Rezerve: Grahovac, Visa, Cosereanu, Dima, Bole, Dobre, Calugaru

ASA Tg Mures: Viciu - Feussi, Bejan, Constantin, Sepsi -  N'Doye (Amauri 77), Muresan, Voiculet (Gorobsov 50) - Hora, Goga, Zicu (Cl. Bumba 58)
Rezerve: Botoser, Velayos, Gorobsov, Szekely, Bumba, Amauri, Axente

Arbitru: Iulian Dima

Cartonase galbene: Voicu 43/ Hora 15, Voiculet 33, Goga 48, Muresan 69, Bejan 86, Sepsi 90+2, Feussi 90+3

Cartonase rosii: -

Stadion: Emil Alexandrescu



CSMS Iasi obtine un punct norocos cu ASA