Liga 1

CSMS Iasi invinge Pandurii printr-un penalty inventat

O eroare de arbitraj a decis meciul dintre CSMS Iasi si Pandurii Tg.Jiu, uvertura etapei a 17-a in Liga 1 fiind castigata cu 1-0 de ieseni.

Centralul Marius Avram a acordat lovitura libera la un fault comis in afara careului in minutul 26, iar Bojan Golubovic a transformat de la punctul cu var.

Pana la faza penalty-ului acelasi arbitru a fluierat eronat fault in atac la Grahovac, portarul iesean scapand mingea din maini fara a fi jenat de vreun alt jucator advers.

Spre finalul primei reprize nervii lui Edi Iordanescu, antrenorul oaspetilor, au cedat si acesta a fost trimis in tribuna dupa ce a protestat vehement la o alta decizie controversata a centralului intalnirii de la Iasi.

In partea secunda gorjenii au cautat egalarea, fara insa a-si crea ocazii importante de poarta, iar gazdele au gestionat avantajul minim de pe tabela.

Pandurii, 30 puncte, rateaza dupa acest insucces sansa de a pune presiune pe Astra Giurgiu si Viitorul, primele doua clasate care se intalnesc in meci direct vineri seara.



CSMS Iasi invinge Pandurii printr-un penalty inventat