Liga 1

CSM Poli Iasi, victorie importanta cu Concordia Chiajna in lupta din subsolul clasamentului

Etapa a 19-a a debutat, vineri seara, intr-un peisaj hibernal cu meciul dintre CSM Poli Iasi si Concordia Chiajna, partida care s-a disputat pe un teren acoperit de un strat insemnat de zapada si care a fost castigata la limita de gazdele din Copou, cu 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cristea in minutul 32 dupa o faza colectiva foarte frumoasa a gazdelor. Ciucur a trimis lui Gheorghe la limita terenului, iar acesta a intors in sase metri pentru reluarea decisiva a lui Cristea.

Anterior deschiderii scorului oaspetii au avut un gol anulat in minutul 26 pentru un offside la prelungirea lui Tincu pentru Koenders.

In debutul meciului portarul ilfovenilor Draghia a avut o dubla parada la suturile lui Gheorghe, pentru ca la ultima actiune a reprizei acelasi portar sa intervina decisiv la sutul lui Cristea din interiorul careului.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie a oaspetilor la mingea trimisa de Ciobanu din 16 metri. Portarul Grahovac a avut o prima interventie decisiva.

A venit randul lui Bole sa-si treaca in cont o sansa de gol in minutul 53 cu un sut pe langa poarta, pentru ca patru minute mai tarziu Cristea de la gazde sa-l evidentieze din nou pe Draghia.

Ambele echipe au trecut pe langa gol in finalul partidei. Mai intai gazdele prin Bole, al carui sut a ocolit de putin poarta Concordiei, pentru ca dupa cinci minute Grahovac sa se opuna la sutul in forta trimis de Barboianu din lovitura libera.

CSM Poli Iasi face 16 puncte dupa acest succes obtinut in fata vecinei de clasament, iar Concordia Chiajna ramane pe locul 12 de baraj, cu 13 puncte.

Aceasta a fost doar a doua victorie obtinuta de CSM Poli Iasi in cele zece confruntari cu Concordia Chiajna.



CSM Poli Iasi, victorie importanta cu Concordia Chiajna in lupta din subsolul clasamentului